Началникът на кабинета заяви, че ПП застава твърдо зад премиера„Мисля,

...
Началникът на кабинета заяви, че ПП застава твърдо зад премиера„Мисля,
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Когато жълта медия се активизира, явно има защо

Началникът на кабинета съобщи, че Политическа партия застава твърдо зад премиера

„ Мисля, че господин Кирил Петков е най-диалогичният човек, който спояваше тази коалиция. „ Продължаваме промяната “ застава твърдо зад личността на Кирил Петков като министър председател, тъй като той може със своята увереност и мощна воля да не разреши източване на държавни пари и корупционни покупко-продажби ".Това съобщи в предаването на „ На Фокус” началникът на кабинета Лена Бориславова.

„ Ако се фокусираме върху образеца, който е прочут на цялото общество – приказвам за избора за шеф на Българска народна банка. Там доста ясно видяхме кой е съдружният сътрудник, който се държи властническо, който тропа по масата и споделя или тази персона, или никой различен ", добави тя.

Бориславова разяснява изявлението, което водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов даде пред Радио Дарик по-рано в неделя.

„ Моето усещане от изявлението с господин Трифонов е, че той моли по какъв начин другите съдружни сътрудници би трябвало да се вслушат в него и по какъв начин те би трябвало да са виновни. Той не носи отговорност за това, което се случва и в случай че не е неговото, не може да е нищо друго. "

Тя изясни и за потребление на държавния аероплан за събитието в Солун

"Човек в никакъв случай не може да бъде квалифициран за такава офанзива, само че продължаваме напред. Когато ти дадат подобен сигнал, очакваш да ти предложат нещо, с цел да откупиш сигналите, само че те знаят, че няма по какъв начин да ни подкупят ", сподели представителят на кабинета на премиера Кирил Петков.

"Това беше районно събитие с всички районни водачи, с присъединяване на Олаф Шолц и Шарл Мишел. Провеждаше се районен конгрес. По различен метод можеше да се употребява другият аероплан, който е по-малък, само че той се използваше от президента Румен Радев. Другият вид беше да се пътува 8 часа с кола, до момента в който страната е в рецесия, и да се употребява това време за нещо друго ", сподели тя.

"Когато жълтата медия се засилва, очевидно има за какво. Разговаряхме и с околните хора до нас и имаме цялостна поддръжка ", добави Бориславова.

"Би било безконтролно да се впуснем в избори в тъкмо този миг ", приключи тя.

Очаквайте детайлности.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР