Наблюдаваме впечатляваща петгодишна тенденция на растеж на рекламния пазар в

...
Наблюдаваме впечатляваща петгодишна тенденция на растеж на рекламния пазар в
Коментари Харесай

Висококачественото съдържание е ключово за изграждането на успешни марки

Наблюдаваме впечатляваща петгодишна наклонност на напредък на рекламния пазар в България макар провокациите на сложния пандемичен интервал. " Само през 2021 година българският рекламен пазар означи сериозен двуцифрен растеж и надвиши упованията за устойчиво възобновяване. Това отчетливо алармира за доверието на българските рекламодатели към нашите услуги и силата на тези решения при налагане на многообразие от маркетингови тактики. " С тези думи Десислава Проева, шеф " Продажби " в bTV Media Group, стартира своя стратегически разбор за положението на медийния пазар в България.

Най-големите мотори на темпа на напредък остават цифровите медии и малкия екран. Висококачественото тв наличие съставлява несъмнено водещата дестинация за създаване на сполучливи и устойчиви марки, за подкрепяне на триумфа, успеваемостта и измеримостта на разнообразни b2b и b2c начинания. Неслучайно ръководи над половината от вложенията в реклама у нас. Тази година фирмите избраха да подчертават и приоритизират артикули и услуги с по-висока стойност и по-високи цени и като цяло да трансферират нарастването на индустриалните разноски към крайните консуматори. " В този подтекст решенията, които предлагаме, се радват на стабилно търсене поради силата им в построяването на марки. "

Фокусът на bTV Media Group е там, където са и потребителите - завладяващо радио-, телевизионно и цифрово наличие, което построява мощна, прочувствена връзка с хората, повече развлечение за фенове от всички възрасти, потвърдени заглавия и многообразие от формати, надеждна осведомителна среда и докосващи истории, които образуват образа на културната и обществената среда в България.

" Подготвяме в действителност всеобхватно наличие в разнообразни жанрове. Създаваме и описваме мощни истории, които ще продължат да чертаят и предизвикат актуалното общество и които ще продължат да свързват сполучливо марките с нашата внушителна публика ", споделя Десислава Проева за идната 2023 година.
Реклама
Да инвестираш по време на забавни времена е мощен метод да използваш капацитета на опциите. В стила на Оскар Уайлд и безконечната тематика за изкушението и нуждата да му се отдадеш обезпечаването на резистентност на марките има не по-различна стратегическа трактовка. Успешните компании се убедиха точно в това през последните няколко години. Очакванията са, че те ще продължат да поддържат или уголемяват медийното си наличие, с цел да пазят цени и да постановат нови, приспособени марки.

" Последните две години ни дадоха опция да се уверим изрично, че точно посредством реклама, видимост и имиджово наличие се обезпечава резистентност на бизнеса, по-широка потребителска база, по-стабилна и защитима цена. Потребителските привички се възвръщат във типа си от преди пандемията на фона на мощно намаляващи темпове на безработица. Потребностите не понижават, а се трансформират или усилват ", прибавя Проева.

Инвестициите за надграждане или отбраняване на пазарен дял ще продължат, с цел да може бизнесите да се възползват от устойчивото ползване, а и с цел да не се допусне още веднъж попадане в обстановката след пандемичната 2020 година Тогава хиляди компании по света взеха крайното, мъчно, само че и предстоящо решение да слагат бизнеса и активността си на пауза и по силата на моментния компромис се помириха с евентуалната загуба на пазарен дял, давайки преимущество на конкурентни марки. Неслучайно това беше решение, което пазарът бързо премисли.
Аугментирай това
В ерата на технологиите, метавселената, видеоизразяването и насочения към нововъведенията актуален свят опцията да осигуриш наличие на марките в софтуерно готова и сигурна среда, която застава един до друг с напредъка в промишлеността, е потвърдено преимущество. " Качественото наличие във всичките му форми е безапелационен център на внимание - освен за фена, само че и за нас и за рекламодателите, като ясно се открояват вложенията ни в технологии и многообразие от изразни средства, които вършат екранното прекарване оптимално пълноценно ", отбелязва Проева. Независимо от икономическите или обществените провокации значимостта на потвърдилия се сътрудник с изпитани във времето връзки и ефикасната среда за връзки ще продължава да бъде главен приоритет в връзките сред медии и организации.
Реклама
" Обединен от телевизионни, радио- и цифрови специалисти, eкипът ни сполучливо показва благоприятни условия за наличие на марките, които излизат оттатък рамките на общоприетото и ползват смели решения, които постоянно никой до момента не е предприемал. Именно ексцентричният и самостоятелен метод в мултиплатформения и прочувствен свят на наличието работи най-силно, когато става въпрос за привличане на най-ценното - вниманието на аудиторията. "

Добавена действителност с форми, които оживяват пред очите на фена, 360-градусови цифрови прекарвания и извънредно наличие - bTV Media Group основава мощно разказани истории, които предизвикат доста диалози и излизат оттатък формат, технологии и платформа.
bTV Media Group като част от фамилията на Central European Media Enterprises (CME) и интернационалната компания PPF Group продължава да демонстрира ангажираност към значими обществени дела и партньорства, които се стремят да усъвършенстват и улесняват живота на хората. Социално виновната задача на компанията е да поддържа и инициира планове, които развиват гражданското общество и са основани на споделени ESG (Environmental, Social and Governance) стандарти като част от устойчивото и отговорно вложение. Още предходната година bTV Media Group се причисли към водачите в медийната промишленост в напъните им да понижат въглеродния си отпечатък. " Водещи праймтайм заглавия са първите три телевизионни стратегии в страната ни, сертифицирани от albert - организацията, която към този момент повече от 10 години поддържа екологичната резистентност на телевизионната и филмовата промишленост, в съдействие с BAFTA. Част от тактиката на PPF Group във връзка с развиването на bTV Media Group е да продължим да сътворяваме нови благоприятни условия на нашите сътрудници, като обогатяваме информационните решения за резистентен бизнес. " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Медиа и реклама
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР