Наблюдавахме бягане от дебата за Европа. Ръководството на БСП конструира

...
Наблюдавахме бягане от дебата за Европа. Ръководството на БСП конструира
Коментари Харесай

Красимир Янков призна: БСП не можа да мобилизира твърдото си ядро

Наблюдавахме тичане от дебата за Европа. Ръководството на Българска социалистическа партия конструира послания, които са отвън проблематиката на бъдещето на Европа. Това съобщи пред bTV Красимир Янков от Българска социалистическа партия във връзка изборната загуба на социалистите.

„ Със сигурност ще се прегледа и въпроса за съответната отговорност “, уточни той.

„ Не може да се бяга от отговорност. Всички носят отговорност “, съобщи той.

„ Утре има призован народен съвет. Малко преждевременно “, счита той и добави, че съгласно него това е подбудено от вероятното разбъркване в листата на Българска социалистическа партия. Според него, че би трябвало да се чуе гласът на необятния състав на партията.

Той уточни, че още след излизането на Българска социалистическа партия от Народното събрание той се е оповестил за връщане: „ Редовите социалисти схващат грешката, която допуснахме да напуснем Народното събрание и да пренесем политическия спор в акцията “.

„ На Станишев изискуем дебата за присъединяване ни в бъдещето на Европа “, сподели Янков. Той счита, че водачът на ПЕС може да получи поддръжка посредством преференциалния избор.

„ Ние не можахме да мотивираме твърдото си ядро. Този въпрос би трябвало да бъде детайлно оценен “, сподели социалистът.

„ Корнелия Нинова имаше комфорта да уточни членовете в листата и да дефинира предизборния щаб “, напомни той. Според него партията не може да бъде упрекната за загубата, защото структурите и организациите по места са си свършили съзнателно работата по напътствията, спуснати от централното управление.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР