Наближава това време от годината, в което коледен аромат на

...
Наближава това време от годината, в което коледен аромат на
Коментари Харесай

За една по-красива Коледа


Наближава това време от годината, в което коледен мирис на канела, карамфил и сладки се носи на всякъде към нас! Времето, в което доста ни се желае да раздаваме дарове, усмивки, да даряваме обич и трепетни страсти. От през днешния ден, 1 декември, можем да твърдим, че коледният дух ще заема все по-голямо място в сърцата и всекидневието ни. А в центъра на София, на една обичаните улици на столичани, Патриарх Евтимий 86, ви очаква  “La Maison de Katarzyna ” , където коледното въодушевление ще бъде в най-високата си степен през целия месец.



От  KATARZYNA ESTATE  много добре знаят, че приготовленията, организацията, менюто и подаръците са не по-малко вълнуващи от самия празничен ден, а вниманието към околните и приятелите е в основата на празничния дух и специфичното отношение е това, което изпълва с благополучие всеки от нас.

Тази година, през месец декември, “La Maison de Katarzyna ” ще се трансформира в „ коледна работилница “, където столичани ще имат огромен избор от класни виновност, лимитирани серии, гурме артикули, сладки изкушения, красиви опаковки и прелестни празнични кутии и кошници, които да трансфорат в подарък.



 

Красива кошница, която сами можете да напълните с определени от вас  вкусни деликатеси, домашни артикули и виновност

 

 



Серия 100 % натурални артикули KATARZYNA ESTATE ,, които се оферират единствено в “La Maison de Katarzyna ” , и онлайн магазина www.winebooking.bg . В имението на избата има чудесна градина, в която отглеждат разнообразни плодове и зеленчуци, а измежду лозята пораства два типа десертно грозде. От тези плодове се създават серия домашни сладка, по обичайни предписания. Можете да добавите към подаръчната кошничка или кутия 100% естествен и апетитен мед, създаден от лични кошери.

 

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: [email protected] 

Коледният дух е на първо място шерване, какво по-ценно от това да споделим празничната страст с другари и близки? “La Maison de Katarzyna ”, е място, което предлага непостижим уют с цел да се срещнем с околните си на чаша благоуханен парещ шоколад.

 



Чаша топъл шоколад

Шоколадовата тематика има едно доста забавно предложение - нещо вкусно, със страхотна визия.

Няма нищо по-изкушаващо по тази сладка тематика – приключението вино с шоколад!

Ако още не сте опитвали комбинацията вино и шоколад в този момент е момента!

 



Това са шоколадите Contemplations,

въодушевени от едноименния артистичен бранд на KATARZYNA ESTATE .

Шест разнообразни усета ръчно направен шоколад, с шестте етикета на виното.

 

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: [email protected] 



Красива дървена кутия, а виновността в нея са въпрос на персонален избор. Клиентът може самичък да сглоби коледния подарък.

Празничният сезон ни кара търсим изключителни дарове за обичани хора, които ценят особеното. За най-големите ценители, от “La Maison de Katarzyna ” , са подбрали  специфични виновност, които са в лимитирани количества, имат интернационалните оценки и са представители на реколти, които към този момент са изчерпани!

 



Особено настоящи са магнум бутилките, защото виното в тях отлежава по доста забавен метод. Какво да изберем за коледен подарък?

Магнум бутилките на KATARZYNA ESTATE ( 1,5л )

 

 



В “La Maison de Katarzyna ” , целият декември ще е изпълнен с празничен дух -

блестяща коледна декорация, красива новогодишна елха, доста усмивки и щастливи срещи с другари.

 

 

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: [email protected] 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР