Наближава Никулден, когато почитаме Свети Николай Мирликийски Чудотворец. На 6

...
Наближава Никулден, когато почитаме Свети Николай Мирликийски Чудотворец. На 6
Коментари Харесай

Най-хубавите пожелания за Никулден

Наближава Никулден, когато почитаме Свети Николай Мирликийски Чудотворец. На 6 декември (тази година се пада в неделя) имен ден честват Николай, Николина, Нина, Никол, Николинка, Кольо, Николета, Колю, Ненка и Ненко.
Той е настойник на моретата, моряците и риболовците. Затова по традиция на трапезата на Никулден би трябвало да има риба, най-често шаран.
Предлагаме ви няколко истински метода по какъв начин може да поздравите празнуващите на Никулден:
Така да си всеки ден, както през днешния ден на Никулден - обкръжен с доста другари, положително въодушевление, цялостна маса с риба и вино и безчет тостове!
***
Честит имен ден! Нека Свети Николай да ти вдъхва храброст, смелост и убеденост във всяко твое начинание.
***
Името Николай значи " побеждаващ ". Бъди победител във всяко начинание и в никакъв случай не се отхвърляй от фантазиите си, колкото и огромни да са.
***
Честит имен ден. Морето е огромно, само че аз ти поисквам постоянно да намираш пътя към островчето на щастието, към което се стреми всеки от нас.
***
С това хубаво име можеш да имаш единствено хубави триумфи, за това ти поисквам в здраве и обич да им се радваш и все по този начин добър човек да бъдеш!
***
С благопожелание Свети Николай да те закриля и доста здраве да ти дава всеки ден. Нека постоянно да имаш мотиви да бъдеш благополучен и ухилен човек!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР