Наближава един от най-кардиналните периоди на 2023 г. На 5

...
Наближава един от най-кардиналните периоди на 2023 г. На 5
Коментари Харесай

Промени и генерални решения: Какво ще донесе Огненото пълнолуние в Лъв на 5 февруари на всяка зодия

Наближава един от най-кардиналните интервали на 2023 година На 5 февруари в небето ще се образува аспектът „ Големият кръст “, който ще донесе на всички чувството за неустановеност. Ще се усещаме като че ли сме сред два свята: отиващото си минало и незнайното бъдеще. Точно в този миг - Пълнолуние в Лъв, Вселената ще подсети на всеки човек, че постигането на щастието е въпрос на персонално извоюване.

Именно зодия Лъв е виновна за оригиналността, самолюбието и щастието. Това съзвездие ни учи да обичаме живота и да го сътворяваме единствено съгласно личните си правила, което значи, че до 5 февруари можете да вземете значимо решение по отношение на бъдещата си орис. Уран в Телец, Сатурн във Водолей, Възел на предишното в Скорпион, Възел на бъдещето в Телец и Луната в Слънцето ще се „ под напрежение взаимно “, освобождавайки голям енергиен капацитет в космоса.

Ще почувствате подтик за деяние от вътрешната страна, като че ли незабавно би трябвало да измененията самата същина на своето битие! „ Не мога да не преставам по този начин, време е да завърша образованието си! “, или може би „ Това е, напущам и се местя в различен град! “. Като цяло категорията решения ще бъде друга за всеки, само че форматът ще бъде допустимо най-съдбовен.

Не забравяйте, че всяко пълнолуние акцентира някаква област от живота ви, като че ли Вселената ви моли да обърнете внимание на нещо. И в случай че на Новолуние започваме цикъла, то Пълнолунието приключва един значим интервал, който психически може да се усети като нужда да се постави завършек на някакъв въпрос. Време е да се сбогувате, само че единствено с цел да рестартирате процеса на обич в живота си.



Овен

Пълнолунието ще докара до началото или края на една сантиментална връзка. Може да ви създадат предложение или ще се запознаете с човек, който ще раздруса сетивата ви. Вероятно може да се постави завършек на дадена активност или да вземете решение да се захванете с друга такава. Възможно е също бременност, раждане на дете или вашите деца да преживеят значимо събитие (смяна на детска градина, преместване). Освен това пълнолунието може да ви донесе ясно схващане какъв тип творчество или занимание ви носи благополучие.

Телец

Пълнолунието се случва в жилищния и фамилния бранш. Може да вземете решение за покупка или продажба на къща или значимо събитие ще се случи във вашето семейство. Например родителите ви ще разгласят смяна в кариерата или вие ще решите да преминете на свободна процедура. Очаквайте и събитие, обвързвано с генерална смяна в персоналния ви живот - да вземем за пример може да стигнете до извода, че предишното към този момент няма стабилизираща функционалност и би трябвало да създадете нова база, семейство или да построите къща.

Близнаци

Пълнолунието се случва в бранша на роднините. Вероятно ще ви донесе среща с близки по прекрасен мотив - празник, тържествено събитие в фамилията. Но то ще ви донесе и разлъка с ваши скъпи хора. Възможно е да получите значим документ, обвързван с образованието ви или с пътешестване. Последното може да бъде във вразка с ваша дълго чакана креативна или спортна изява.



Рак

Пълнолунието се случва в бранша на парите и самочувствието. Взимате решение по отношение на заплатата или финансите. Или управлението ще ви изненада с инфолмация, касаеща персоналните ви приходи. Събитието ясно ще ви покаже по какъв начин ви прави оценка Вселената. Освен това пълнолунието може да повлияе на вашата диета, доколкото решите да я измененията коренно в интерес на нещо ново.

Лъв

Пълнолунието ще ви сложи в светлините на прожекторите – ще бъдете звездата на празник, събитие или... гръмък скандал. Възможно е също по този начин да се подложите на здравословен обзор (очи, кръвна картина, гръб), който в последна сметка ще ви принуди да измененията метода си на живот към по-здравословен. Вероятно желаете да изглеждате по-ослепителни и ще извършите извънредно извършване на покупки: обувки с леопардов принт, красиво украшение или алена чанта могат да се появят в дрешника ви в границите на един месец.

Дева

Пълнолунието е във вашия минал бранш: една част от живота ви е изчезнала вечно и е време да се сбогувате. Например, може да спрете да поддържате връзка с близка жена заради свада, миграция или уволняване. Освен това Пълнолунието ще ви покаже нещо прикрито и скрито, да вземем за пример ще разберете тайната на обичания човек. Интересното е, че същият бранш на хороскопа е виновен за магията и изцелението: евентуално с помощта на психическо потапяне или медитация можете да се излекувате, да подобрите здравето си. Във всеки случай на 5 февруари може да се случи някакво извънредно събитие в живота ви.



Везни

Пълнолунието се случва в бранша на колективите, съидейниците и приятелите - можете да имат доста мотиви за развлечение, празненства и празници. Или да станете част от оживено шоу, което вашето дете, обичан или сътрудник може да провежда. Също по този начин е евентуално някой от вашите другари да покаже същинското си лице - може да влезете в спор или скандал. Освен това на 5 февруари можете да решите да се заемете с някакъв нов тип спортна или креативна активност.

Скорпион

Пълнолунието се случва в бранша на кариерата - може да ви се наложи да вземете значимо решение във връзка с вашия статус на работното място. Това може да значи уволняване, нова работа, бракоразвод, придобиване награжданство или различен обществен статус (съпруга, майка, баба). Освен това значимо събитие може да засегне вашата интимна половинка или родител - точно те ще преживеят смяна в живота, която радикално ще промени ориста ви. Във всеки случай на 5 февруари ще почувствате, че сте постигнали значима цел, като че ли е време да обърнете страницата и да тръгнете към идната победа. Не забравяйте да отпразнувате грандиозно своя успех.

Стрелец

Пълнолунието настава във вашия бранш на образование, пътешестване и интернационалните връзки. Можете да получите паспорт, позволение за престояване или просто да отидете на вълнуващо странствуване. Също по този начин събитието може да ви донесе значимо обучение от ослепителен преподавател, което е обвързвано с креативно занимание. Във всеки случай 5 февруари ще ви тласне напред: изследване, пътешестване или фундаментално решение за личния ви светоглед ще преобърнат живота ви. Може да решите да се преместите в чужбина, да работите в интернационална компания или да подпишете значим контракт. 

Козирог

Пълнолунието е във вашия огромен финансов квадрант - може да инвестирате, да изплатите дълг/заем/ипотека или да вземете застраховка/наследство. Във всеки случай Пълнолунието ще оцвети блестящо бранша на фамилните ви финанси, само че по доста кармичен метод, който е обвързван с парите. Изглежда, че допринасяте освен за живота на своите деца, само че и за бъдещите генерации от фамилията ви! Пълнолунието ще ви изправи и пре персоналните ви паники, боязън или комплекс, което в последна сметка ще ви води до среща с психолог, таролог или астролог.

Водолей

Пълнолунието е във вашия бранш на връзките - вашият сътрудник или някакъв съюз ще бъде в светлината на прожекторите. Например подписвате контракт (брак, работа) или изпълнявате контракта. Също по този начин е евентуално да сложите край или да вземете решение по отношение на брака си: брак, бракоразвод, краткотрайна разлъка с половинката. Освен това вашият сътрудник може да бъде в центъра на вниманието: това може да бъде както конфликтна обстановка, по този начин и незабравима отмора, с поделена с обичаните хора.

Риба

Пълнолунието се случва във вашия бранш на здравето и домакинските каузи, както и на работното място. Следователно можете да получите здравна диагноза или да се потопите в делата на околните си и да вземете решение по отношение на подреждането на живота си. Ако градите кариера, тогава може да имате промяна на екип, управител или закриване на план. Също по този начин в работата може да се случи блестящо събитие. Бъдете деликатни към здравето си - има възможност да получите неверна диагноза или да не бъдете изцяло прегледани и да не предприемете напълно вярно лекуване.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР