Набеденият за тотомилионер от Неделино, който е задържан за убийството

...
Набеденият за тотомилионер от Неделино, който е задържан за убийството
Коментари Харесай

Разкритие: Бъркат убиеца на бизнесмена в Нареченски бани с тотомилионер, който бил сполетян от внезапна смърт неотдавна

Набеденият за тотомилионер от Неделино, който е арестуван за убийството на 45-годишен предприемач в Нареченски бани, няма нищо общо с родопския град. Това съобщи кметът на Неделино Боян Кехайов, представен от 24rodopi.com.

За убийството са арестувани Севдалин Б. и синът му, като бе разгласено, че бащата е родом от Неделино.

„ Този мъж няма нищо общо с Неделино. Най-вероятно е станала някаква неточност. В реалност имаше мъж от града, който се занимаваше с бизнес в Нареченски бани, само че той се споделяше Румен и има две дъщери. Действително бе тотомилионер и му палиха няколко пъти заведенията, само че предходната година той умря при злополука край Черноморието “, разяснява кметът на община Неделино Боян Кехайов.

По предварителна информация, арестуваният е с непрекъснат адрес в Асеновград, само че има възможност да е обвързван с Родопите. Той е родом от рудоземското село Грамаде, само че от двадесет години не живее към този момент там.

Тялото на 45-годишният мъж е било открито в микроязовир по пътя за Пампорово с голям брой порезни рани. По неофициална информация, става дума за софийски предприемач, който е бил погубен преди дни.

Задържан от пловдивската полиция е съдружникът на предприемача, с който са държали крайпътно заведение в Нареченски бани. Предполага се, че сред двамата мъже е имало финансов спор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР