На заседанието на Националния ни съвет приехме позиция, с която

...
На заседанието на Националния ни съвет приехме позиция, с която
Коментари Харесай

Атанас Зафиров каза какво има в сърцето на БСП

„ На съвещанието на Националния ни съвет приехме позиция, с която се разграничихме от дейностите на тези членове на Народно събрание, които в нарушаване на Устава, одобриха да бъдат министри в служебния кабинет на президента Румен Радев. Ясно декларирахме, че тяхното присъединяване в този кабинет, както и на заместник-министри и регионални шефове, е в персонално качество и не ангажира Българска социалистическа партия. “ Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в ефира на БТВ.

По думите му те би трябвало да отговорят по какъв метод мислят да се включат в акцията на Българска социалистическа партия, защото всеки един партиен член, би трябвало да взе участие и в политическия живот на партията. „ Основната цел пред Българска социалистическа партия е сполучливо присъединяване в изборите и добър резултат. Не знам по какъв начин в качеството си на министри ще вземат участие този развой. Те се самоизключиха от сърцата на българските социалисти, защото одобриха да вземат участие в държавното управление, в което социалисти уволняват социалисти “, сподели още социалистът в предаването “Тази заран “.

„ Ние неслучайно предупредихме, че дейностите на това държавно управление ще бъдат реваншистки. Те го демонстрираха от първия си ден и наличието на социалисти в един подобен кабинет буди основателни терзания “, съобщи Атанас Зафиров и продължи: „ Това държавно управление изживя близо 1/10 от своя живот и не виждаме нещо значително да се е трансформирало в живота на българските жители, дори в противен случай. Българските жители сега се вълнуват от инфлацията и цените на енергоносителите, а в това време държавното управление не дава решение “, уточни социалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР