На всички запитвания, сигнали и жалби е отговорено в рамките

...
На всички запитвания, сигнали и жалби е отговорено в рамките
Коментари Харесай

ТЕЦ Плевен инвестира в подобряване на клиентското обслужване

„ На всички запитвания, сигнали и тъжби е отговорено в границите на нормативно плануваните периоди. В топлоцентралата от години се залага на уравновесен и рационален метод в връзките с клиентите, за отбягване на правосъдни разногласия. През тази година получаваме най-често въпроси по значими потребителски тематики като отчитане и фактуриране на употребяваната сила, въпроси за възнаграждение, присъединение към мрежата, даване на разнообразни услуги “ обявиха от сдружението.  „ Все повече клиенти изявяват предпочитание да подменят самостоятелните уреди с нови за отдалечен доклад. Клиентите желаят да заплащат тъкмо регистрираната и  реално употребяваната сила всеки месец. ", изясни инж. Василев.

„ Предимството на отдалеченото отчитане е високата сигурност на данните и елиминирането на фактора „ човешка неточност “. Друго предимство на отдалечения доклад  е отпадането на задължението за посещаване на  инкасатори за доклад на уредите за дялово систематизиране. Монтирането на уреди с отдалечен доклад лимитира опциите за непозволено ползване на топлинна сила от страна на съседи в етажната благосъстоятелност. “ заключи инж. Василев.

Изпълнителният шеф на „ Топлофикация Плевен “ подсети, че подмяната на уредите е по отношение на последните законодателни промени, касаещи метода, по който потреблението се регистрира. „ Съгласно промени в Закона за енергетиката, признати тази година, се планува до 1 януари 2027 година всички инсталирани нови уреди за дялово систематизиране на топлинна сила и водомери за битова гореща вода, да бъдат с опция за отдалечено отчитане. “, изяснява още инж. Василев.

" Целият екип на " Топлофикация Плевен " влага големи старания, с цел да осигурим на клиентите надеждни услуги с чудесно качество. Стремим се да реализираме баланс сред всички звена, който да ни разрешава да работим в най-ефективния режим. ", съобщи инж. Василев. Той още веднъж подсети, че клиентите могат да се обръщат към тях за всички въпросиили  предложения  по телефон, имейл или на място в потребителския център.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР