На всекиго се е случвало понякога да изпитва съмнения към

...
На всекиго се е случвало понякога да изпитва съмнения към
Коментари Харесай

10 доказателства в телефона на мъжа ви, че е кръшкач

На всекиго се е случвало от време на време да изпитва подозрения към половинката си. Разбира се, в множеството случаи те не са оправдани, а са плод само на страха ни да не го загубим, само че в други - те се оказват изцяло разумни и оправдани. Нека забележим кои са 10-те доказателства, които можете да откриете в телефона или компютъра на всеки изневеряващ мъж:

Изведнъж телефонът и комоютърът му се трансформират в недостъпна територия за вас

Ако до момента сте имали свободен достъп до телефона или компютъра му, само че неотдавна той е сменил паролите и на двете, то несъмнено имате мотив за терзание. Това е първият симптом, по който можете да разберете, че вашият човек крие нещо от вас. В случай, че той отхвърля да ви даде достъп, тогава сигурно има нещо, което той държи вие да не знаете и евентуално това е наличието на друга жена там. 

Появата на втори телефон

Мъжът до вас може да не крие паролата за телефона си от вас, той може напряко да се снабди с още един, който да е тотално неприкосновена територия за вас. Ако той е задоволително предвидлив, вие няма да разберете за съществуването на този телефон, само че в случай че го откриете, знайте че несъмнено има нещо прикрито от вас.

 мъж

Загадъчни вечерни позвънявания и известия

Ако забележите, че телефонът на вашия телефон неотдавна е почнал постоянно да звъни в късните часове или ви направи усещане, че той получава много известия в същия времеви диапазон, това не е добър знак. Особено в случай че той наподобява обезпокоен от позвъняванията във ваше наличие или бърза да обърне телефона на другата страна, в случай че написа и вие се приближите в този миг, то тогава сигурно има друга. 

Инсталирал си е нови приложения 

Или по-лошо - в случай че някой ви каже, че го засича в уебсайт за запознанства. Най-известните приложения за нови контакти ги знаете, тъй че в случай че засечете такова, конфигурирано в телефона на половинката си, нямайте подозрения, че той си има друга или възнамерява да ви изневери. 

Изненадваща интензивност в обществените мрежи

Ако доскоро той не е качвал фотоси постоянно в обществените мрежи и като цяло не е бил толкоз деен, а внезапно стартира да разгласява всеки ден и да си разгласява фотоси, значи там някъде, измежду контактите му, има човек, чието внимание той желае да притегли. Разбира се, може и да не е това повода за непредвидената му висока интензивност в мрежата, само че вероятността да е, е доста по-голяма. 

 мъж

Сайтове с разгласи за жилища чартърен или хотели 

Вие не ходите постоянно по почивки, пък и обявите, които виждате, че той е разглеждал, са а за града, в който живеете? Да, имате си работа с кръшкач, който търси местенце, където да се усамоти с някого и това не сте вие. 

Той постоянно трие позвънявания или известия?

Този симптом е сложен за разкриване, само че в случай че забележите, че той трие някакъв тип връзка в телефона или компютъра си, то несъмнено не желае да я виждате. Още повече да му задавате въпроси. 

Скрити известия във вайбър или архивирани чатове в месинджър

О, да, добра алтернатива да не трие чатовете с други дами и в това време да са му на разположение. Точно под носа ви, само че и скрити, с цел да не можете да ги видите. 

Скрити фотоси

С днешните технологии не е мъчно да бъде основана директория в телефона или компютъра, която да е със прикрито снимково наличие. Открихте ли такава в телефона на вашия човек? По-добре не я отваряйте, а просто помислете дали желаете да преглътнете невярност. 

 жена

Запазени линкове от порносайтове 

Не правете прибързани изводи, тъй като мъжете си падат по порното, само че в случай че забележите, че той има твъде доста адреси на платформи с сходно наличие, е допустимо да търси освен способи за многообразие посредством мечти или за научаването на нови позиции, които да приложи в леглото с вас. Но при положение, че в секса ви той не прави нищо ново, то е доста допустимо да ги ползва с друга. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР