На ужасяващата сцена станаха свидетели футболните фенове в Русия. Сръбският

...
На ужасяващата сцена станаха свидетели футболните фенове в Русия. Сръбският
Коментари Харесай

Ужас в Русия! Футболист изпадна в безсъзнание на терена

На ужасяващата сцена станаха очевидци футболните почитатели в Русия. Сръбският футболист Иван Миладинович изпадна в безсъзнание по време на мач от съветската Премиер лига.

26-годишният Миладинович стартира като титуляр за Нижни Новгород при успеха с 2:1 като посетител на Спартак Москва. В 49-ата минута бранителят се сблъска с нападателя домакините Езикиел Понс при битка за висока топка и получи мощен удар в главата.

В резултат на това то се срина на терена в безсъзнание, а по лицето му имаше кръв. Неговите съотборници незабавно реагираха, а и притеклият се медицински екип направи всичко належащо да върне Иван Миладинович в схващане, откакто в продължение на няколко минути беше в несвяст.



Централният бранител незабавно бе откаран в болница, където към момента е под засилено лекарско наблюдаване, защото има вътрешна контузия на главата след получения тежък удар.

От Нижни Новгород обаче излязоха с публично известие, че Миладинович към този момент е добре и му пожелаха бързо възобновяване и скорошно връщане на терена.

Поправляйся скорее, Иван!
— ФК Нижний Новгород (@fcnn_ru)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР