На TRUCK EXPO 2022 бе официалното представяне на най-новата и

...
На TRUCK EXPO 2022 бе официалното представяне на най-новата и
Коментари Харесай

Първият дигитализиран флот вече е в България – показаха го на TRUCK EXPO 2022 в Пловдив -

На TRUCK EXPO 2022 бе формалното показване на най-новата и цифровизирана транспортна комбинация – интернационалният камион на годината, влекачът на DAF XF, и най-иновативното аеродинамично полуремарке – моделът EcoFlex, част от серията EcoGeneration на Schmitz Cargobull.

Представянето се реализира посредством премиера на професионален филм за композицията, сниман по време на прекосяване на полеви проби в Европа и България.

Съвместният план на DAF, Schmitz и EuroSpeed бе показан пред професионална аудитория и публицисти на особено събитие, част от програмата на TRUCK EXPO 2022. На него транспортната компания EuroSpeed сподели действителните резултати от преминатия полеви тест на най-модерната транспортна комбинация у нас.

Специалният филм, сниман по време на теста на композицията, демонстрира пътищата, по които минават влекачът и ремаркето, товаренето в ремаркето и неговите функционалности, както и преимуществото за водача да кара камион с цифрови огледала.

Екипът на EuroSpeed е извънредно благополучен, че точно те първи имат опцията да тестват всички преимущества на бъдещето в транспортния отрасъл, както и да показват получените позитивни резултати, свързани с опазването на околната среда, намаляването на нездравословните излъчвания и не на последно място – по-голямата сигурност за всички участници на пътя.

Тук може да гледате формалния филм:



Композицията можете да видите на TRUCK EXPO 2022, което ще продължи до събота, 18-ти юни, на откритите площи на Международния панаир – Пловдив. Последният ден на ревюто е разгласен за Ден на отворени порти. Вход свободен!

TRUCK EXPO 2022 се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. В ревюто вземат участие водещите международни марки тежкотоварни коли BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT TRUCKS, SCANIA, VOLVO TRUCKS . Представени са най-новите модели, технологии и съоръжение в категория N1, както и богато многообразие от ремаркета и полуремаркета на SCHMITZ CARGOBULL, MEGA, KÖGEL, MEILLER, KNAPEN, DOLL, WEKA, HÜFFERMANN, SCHWARZMÜLLER, OZ TREYLER, LAMBERET , хидравлични системи за товарни коли, компании за сервизно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари и консумативи, до финансови услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

Работното време за гости през днешния ден е от 10:00 до 18:00 часа през днешния ден и от 10:00 до 16:00 часа в съботния ден (18 юни).

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР