Днес е 14 февруари – ден на любовта. А когато

...
Днес е 14 февруари – ден на любовта. А когато
Коментари Харесай

Мъжете обичат колите си повече от жените

Днес е 14 февруари – ден на любовта. А когато стане дума за любовта на мъжа, тя доста постоянно е освен към жена, само че и към автомобила. Затова и специалисти взеха решение да ревизират какви усеща имат представителите на мощния пол към колите си. И отговорите от това проучване, извършено в Източна Европа, го удостоверяват.

На респондентите е заложен въпросът: „ Има ли подобен модел автомобил, за който можете да кажете, че сте влюбени в него “? 75% от гласувалите са дали отговор утвърдително. При мъжете този индикатор е 77%, до момента в който при дамите – 73%. Нещо повече – 54% от допитаните дават отговор утвърдително, че изпитват усеща към това кола, 12% са влюбени в ретро-коли, 6% - в коли от анимационни филми, а 5% - в концептуални коли.
Ръст на продажбата на коли втора употреба
Наред с редица артикули и услуги, нарастване в цените има и на колите втора употреба, заяви Нова телевизия. Причината обаче не е някакъ...
Прочети повече
По-голямата част от участниците в изследването харесват коли с атрактивен дизайн - 57%, до момента в който 28% избират мощността, а 23% - сигурността. В същото време 55% от интервюираните означават, че са влюбени в автомобил с мощ от 90 до 299 к.с. 10% - в автомобил с мощ от 300 до 399 к.с., 5% - в автомобил с мощ от 400 до 499 к.с. и 8% - в лек автомобил с мощ над 500 к.с.

За 19% е по-важна проходимостта на колата, 18% залагат на престижа, 15% дават приоритет на успеваемостта на мотора, а 14% - на маневреността на транспортното средство. Следват 13%, залагащи на универсалността и едвам 5%, които избират екологията на първо място останало. Кросоувърите и SUV-моделите не престават да са най-любимият вид каросерия измежду водачите (31%).

Още от АВТО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР