На тези хора засега ще им бъде осигурена физическа защита,

...
На тези хора засега ще им бъде осигурена физическа защита,
Коментари Харесай

Отцепниците от Слави минават под охрана

" На тези хора към този момент ще им бъде обезпечена физическа отбрана ", сподели народен представител от " Продължаваме промяната " за народните представители, които се отделиха от групата на " ИТН ". " Истината е, че откогато овладяхме ситуацията на „ Капитан Андреево ”, нещата в обединението ескалираха внезапно ”, съобщи в студиото на „ Здравей, България " депутатът от „ Продължаваме Промяната " Росен Костурков, зам.- ръководител наа Комисията по земеделие.

„ Връзката сред „ ИТН ” и хората към компанията в „ Капитан Андреево ” стартира да се подрежда. Наблюдавахме деликатно по време на комисии какво се случва с Има Такъв Народ.  Има неща в партията, които в действителност не са доста чисти ", описа той. И добави, че се приказва, че граничният пункт е владеене на Ами и Таки. „ Тепърва казусът ще се разплита. Там са забъркани и министри на земеделието и шефове  на БАБХ ”, разясни Костурков.

По думите му незабавно, откакто Слави Трифонов е  изтеглил хората си от обединението, е било взето решение да се работи като държавно управление на малцинството.

„ Ще свършим това, за което сме пристигнали. Не сме споделили, че ще убеждаваме народен представител по народен представител. Обикновено споделям, че те сами ще дойдат. Нашата врата  е отворена за тях. Нямам концепция дали е имало вечеря в дома на Кирил Петков, както твърди Тошка Йорданов. Дори не знам къде живее ”, сподели още депутатът от Политическа партия.

„ Като се навърже това със забавянето на закона за КПКОНПИ и настояването на Гроздан Караджов за 3,9 милиарда лева и нещата стартират да се подреждат ", заключи националният представител.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР