На територията на Габрово, Севлиево и Дряново се проведе специализирана

...
На територията на Габрово, Севлиево и Дряново се проведе специализирана
Коментари Харесай

Съвместна акция на полиция и жандармерия в Габрово, Севлиево и Дряново

На територията на Габрово, Севлиево и Дряново се организира профилирана полицейска интервенция,свързана с противопоставяне на битовата престъпност, запазване на публичния ред, обезпечаване на полицейско наличие в уязвимите региони и пътна сигурност.

В хода на полицейската акция чиновници от ОДМВР Габрово взаимно с екип на „ Зонално жандармерийско ръководство “ – Плевен правиха инспекции на лица, моторни транспортни средства и частни адреси. Екипите работеха в разнообразни посоки – престъпна, икономическа престъпност, както и съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата.

Извършени са инспекции наобщо 180 лица, 133 МПС, 4 лица с престъпни прояви, 8 сборища на престъпно проявени лица, 4 заложни къщи; 5 търговски обекта; 6 питейни заведения; 2 пункта за изкупуване на черни и цветни метали; 3 автоморги, автосервизи и депа.Съставени са 52 акта за определяне на административни нарушавания. Връчени са 25 ел.фиша. Задържани са 2 лица. Регистрирано е 1 закононарушение по чл.354а от Наказателния кодекс, за което е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР