На тайна сватбена церемония е сключил брак водещият на Панорама

...
На тайна сватбена церемония е сключил брак водещият на Панорама
Коментари Харесай

Водещият на Панорама се ожени тайно

На загадка сватбена гала е сключил брак водещият на " Панорама " Бойко Василев. Журналистът споделил " Да " на половинката си - Албена Колчакова, която е взела неговата фамилия с тиренце.

Младоженецът и булката са се врекли във честност пред най-близките си и си икономисали организацията на охолно празненство с доста посетители. Желанието на Бойко било сватбата да мине умерено и да няма непотребен звук, защото зад тила си той към този момент има един несполучлив брак.

С Албена, която дълго време беше наричана негова държанка, се залюбили още преди 4 години. Първоначално пазеха връзката си в загадка, защото тя е негова колежка и работи в Българска национална телевизия като продуцент. Въпреки напъните си да запазят връзките си надалеч от клюкарите в медията, не след дълго аферата им лъсна нескрито. Че са двойка обаче Василев призна едвам в края на предходната година, когато за първи път се появи с красивата и 12 години по-млада от него брюнетка на светско събитие, проведено от братя Диневи. Преди това мълчеше по тематиката, тъй като не искаше да повлияе на скандалния бракоразвод с първата си жена Адриана.

С нея Василев се раздели с гръм и тропот, а молбата за бракоразвод пристигна точно от негова страна. Дори откакто се разделили, не могли да завършват развода поради неналичието на консенсус. Още се носят митове за едно от съвещанията по бракоразводния развой, когато двамата се скарали пред правосъдната зала. Най-тежкият миг за журналиста било решението на сина му Васил да остане да живее при майка си, написа " Ретро ".

Наскоро двамата с Албена бяха засечени в столична клиника за ин витро да си вършат проучвания и нищо чудно скоро да има още положителни вести с изключение на сватбата им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР