На свое редовно заседание КПКОНПИ прие решения за внасяне на

...
На свое редовно заседание КПКОНПИ прие решения за внасяне на
Коментари Харесай

Тютюнев бос отива на съд за огромна сума

На свое постоянно съвещание КПКОНПИ одобри решения за внасяне на искове в окръжни съдилища в страната за лишаване на нелегално добито имущество на стойност 3 300 506, 02 лева В сумата е включена и цената на 5 недвижими парцела и 4 моторни транспортни средства, заяви varna24.bg.

В Окръжен съд – Пловдив се внася иск против Еркан Лапанов на стойност 2 862 521,37 лева Проверката на Комисията против него е почнала след съобщение от прокуратурата за привличането му като обвинен като началник на проведена незаконна група за нелегално разпространяване и преправка на тютюневи произведения, държане на опиати и осъществяване на покупко-продажби с имущество, добито от незаконна активност. В ръководената от него незаконна група е взело участие и длъжностно лице – служител на реда. Пред съда се претендира и отнемането на 5 недвижими парцела и 1 моторно транспортно средство.

В Окръжен съд – Силистра се внася искова молба против Силвия Демирова на стойност 108 012,40 лева, претендира се и цената на едно моторно транспортно средство. Тя е упрекната от прокуратурата за това, че не е платила данъчни отговорности в изключително огромни размери и не е заявила нито едно от получени общо 209 броя дарения.

Срещу Красимир Георгиев се внася иск в Окръжен съд – Варна на стойност 164 793,78, като в цената е включена и цената на едно моторно транспортно средство. Той е упрекнат от прокуратурата като началник на проведена незаконна група за опиати.

В Окръжен съд – Разград се внася иск против Сергей Александров на стойност 112 441,77 лева Той е упрекнат от прокуратурата за това, че на територията на гр. Кубрат, както и в градове във Федерална Република Германия, Австрия и Кралство Швеция е заблудил шефове на сдружения за това, че негова компания патентова и записва търговски марки против възнаграждение, и с това е предизвикал имотни вреди в изключително огромни размери.

В Окръжен съд – Ямбол се внася искова молба против Ана Йорданова на стойност 52 736,70 лева, претендира се и цената на 1 моторно транспортно средство. Тя е упрекната от прокуратурата за това, че се е представяла за длъжностно лице (полицай) и с дейностите си е предизвикала имотни вреди в огромни размери на жители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР