На светлия празник Рождество Христово православните християни по традиция отиват

...
На светлия празник Рождество Христово православните християни по традиция отиват
Коментари Харесай

Молитви за щастие и благополучие на Рождество Христово

На светлия празник Рождество Христово православните християни по традиция отиват на църква и отслужват молебствия за славата на Господ. На този ден те се молят на Висшите сили за проспериращ и благополучен живот.

Всеки човек усеща невидима връзка с Висшите сили. Те ни следват невидимо, предупреждавайки за идни рискове и предупреждавайки за неверни решения. На огромни църковни празници всеки има опция да благодари с молитва за упътване по същинския път, а също и да изиска протекция за себе си и своите близки. Православните молебствия пречистват мозъка и предизвикват духовното израстване.

Молитва за благополучие

„ Господи, Спасителю наш. Чуй своя раб (вашето име). Умолявам те, Отец Небесни, дай ми откровена религия и освети моя бодлив път. Научи ме да Те последвам и да правя Твоята воля. Нека намеря успокоение и да не ме изтезават скрупули на съвестта. Моля за себе си и за целия човешки жанр: дано твоята добрина слезе върху нас. Земно благополучие и нравствен мир да бъдат в живота ни. Нека душите ни се изпълнят с Твоите молебствия. Амин “.

Молитва за благоденствие и благополучие към Богородица

„ Свята Спасителко на човешкия. Чуй молитвите на Божиите раби. Въздаваме Ти откровени думи и се радваме дружно с Теб на този празник. Ти ни даде нашият Спасител. Виж нашите очаквания и не ни оставяй в сложен час. Дай ни своето застъпничество, само че не ни оставяй в подозрение и боязън. Води ни по същинския и правоверен път. Молим Ти се, застъпнице, дай нни сили да се оправяме с нещастията и да не се опасяваме от компликациите. Щастието си поверяваме на Теб, душите ни са привлечени от Твоята светлина. Амин “.

Молитва за благополучие в любовта

„ Пресвета Богородице, Царице небесна. Само Ти можеш да ме схванеш и чуеш. Обръщам се към Теб и се апелирам за отбраната на мен, неверния плебей (името ви). Сърцето ми е отворено за любовта, само че тя не идва при мен. Пусто е в душата ми и тъжно. Дай ми откровена и обективна обич. Покажи моя фаворит, свише даден. Нека нашите ориси се преплетат в едно и с Твоята поддръжка животът ни ще бъде правоверен. Амин “.

Молитва за благополучие на децата

„ Господи Боже, Спасителю наш, крещя към Теб. Моля за благосклонност за нашите деца (имената им). Съхрани и помилуй ги, покрий ги със Свояа длан. Защити ги от зли мисли и ги насочи към същинския път. Чадата твои са дребни, непросветени. Разкрий им истината и им разреши да живеят без грях в душите си. Освети пътя им и ги предпазете от уроки, нечисти думи. Ще Те апелирам да въздигнеш думи светли и чисти. Помогнете ми да отгледам децата си в същинска религия и благополучие. Амин “.

На Коледа светът е изпълнен с добрина и благополучие. По това време е всекидневно да се простят всички неприятни каузи и думи. Прекарайте 25 декември с оптималната изгода и привлечете поддръжката на Бога за проспериращ живот без тъга и горест.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР