На сцената е гений, но извън нея доскоро даваше и

...
На сцената е гений, но извън нея доскоро даваше и
Коментари Харесай

,,Проговарям за първи път! Това е истината за брат ми, наду ми главата от бой“: Явор призна в ефир

На сцената е талант, само че отвън нея до неотдавна даваше и неприятен образец на младите. Хулен или възвеличаван обаче, никой не може да отхвърли, че Явор Бахаров има неоспорим актьорски гений. И тъкмо тази божия заложба му оказа помощ да се трансформира в любим на няколко генерации фенове от хитови сериали по малкия екран.
Към днешна дата пък той печели още симпатизанти в театрални постановки и комедии дружно с сътрудниците си Бойко Кръстанов и Даниел Пеев – Дънди. Колкото и сръчен да е обаче Явор, той постоянно е оставал ив сянката на своя по-голям брат.
По простата причина, че Захари Бахаров също е запазена марка, както в актьорския отрасъл, по този начин и в известни излъчвания от синия екран. За двамата е изписано и казано какво ли не, само че до момента малко хора знаеха, че преди години единият брат е подлагал другия на нечовечен тормоз, написа vihrogon.
„ Абе, аз бях садистично, гадно детенце и брат ми съм го тероризирал. Той може и да е пет години по- огромен от мен, само че аз още безусловно непълнолетен внезапно го причаквам и го ухапвам свиреп с всичка мощ, до момента в който въобще не допуска “, разкри Явор в „ Черешката на тортата “.
„ Майка ми викаше, че съм анормален, защото брат ми непрекъснато пищеше.
Какво проклето дребосъче съм, представете си, от дребен да ги дебнеш хората в тил, че и да ги хапеш с всичка мощ “, добави той.
Един ден обаче и Явор си намерил майстора.
Захари поставил сапун в чорап, защото не остават белези, и фраснал по-малкия си брат толкоз мощно, че му се надула цялата глава.
„ За всички мои хапаници, едновременно си ми го върна “, означи Явор по Нова Тв.
Неговото самопризнание предизвика незабавна реакция от Мария Статулова.
„ От една страна аз го извинявам. Ако ме хапеш заран, обед, вечер, понеделник, вторник, извинявай, но петък не мога ли да ти ударя един пестник “, разяснява именитата актриса.
„ Проклето, проклето дете съм бил. Затова съм станал подобен недъгав, придирчив и озлобен “, разказа се Явор. Той разкри още за какво не е поставил яйце във веганския десерт на надарената певица Симона Петрова – Нона.
Оказа се, че когато отишъл в Турция да учи след гимназия, излъгал съквартиранта си, че му носи телешки суджук. Харан си хапнал с приятност, само че когато Явор му признал, че е ял свинско, освен, че му се обидил, само че и за малко не го претрепал.
„ Повече въобще не ми проговори, само че няма да го не помни.
Човек с религията на другите не може да се майтапи.
Така че в този момент Нона не яде яйце, аз можех да й сложа яйце в десерта и да я излъжа, само че не го направих “, разкая се Явор пред Нона, Виктория Каптанова и Тома Здравков от „ Като две капки вода “.
„ Много е значимо да уважаваш религията на другия, в какъвто и смисъл да го кажеш, тъй като това демонстрира какъв брой си учтив.
Това демонстрира какъв брой си интелигентен, това демонстрира какъв брой си откровен човек “,обобщи умно Мария Статулова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР