На стилна церемония в столицата, вносителят на Mercedes-Benz у нас

...
На стилна церемония в столицата, вносителят на Mercedes-Benz у нас
Коментари Харесай

Новият Mercedes C-Klasse кацна в София

На стилна гала в столицата, вносителят на Mercedes-Benz у нас показа пред медиите новата C-Klasse. Поколение W206 ще се продава в началото във версии седан и комби. Новата C-Klasse наподобява на смалена S-Klasse, както извън, по този начин и от вътрешната страна.



Екстериорните промени включват нови фарове, изменена решетка и несъмнено, друга ризница. Ще напомним, че макар че W206 е с по-ниска линия на тавана, мястото в салона е увеличено, с помощта на по-дългото с 25 мм междуосие.



Промяна има и в общата дължина на колата, която също е нарастнала с 65 мм, а общата широчина е увеличена с 10 мм. Освен екстериора, седанът е наследил и интериора от S-Klasse. Дисплей с величина от 12.3 инча стои пред лидера, а отвесен с величина от 11.9 инча е ситуиран на централната подпора.



Мултимедията работи под второ потомство на MBUX системата, която както сме ви разказвали, е създадена в България. При по-ниските равнища на съоръжение получавате 10.25-инчов екран зад кормилото, а 9.5-инчов се грижи за инфотеймънт системата. Ето и с какви мотори и с какви цени, започват продажбите в България.
 Новият Mercedes C-Klasse

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР