На среща с гражданите на Каварна в залата на народно

...
На среща с гражданите на Каварна в залата на народно
Коментари Харесай

Симеонов:Красимир Кръстев ще направи Каварна по-силна

На среща с жителите на Каварна в залата на национално читалище „ Съгласие “ управлението на НФСБ и претендентите за кмет и общински съветници на партията показаха своята стратегия за развиване на общината. Основните акценти в програмата са сигурността на жителите, възстановяване на инфраструктурата на общината и поддръжката за локалния бизнес.

„ Красимир Кръстев има опит като общински консултант, има експертиза в областта на инфраструктурните планове и може да вкара електронните услуги като облекчение за бизнеса и за жителите. Той е съдбоносен, виновен и честен човек, който ще работи в полза на общината и на нейните поданици “, сподели Валери Симеонов, водач на НФСБ. „ Програмата на Красимир Кръстев и на неговия екип демонстрира не просто познаване на проблемите на Каварна, а воля за ефикасното решение на тези проблеми в полза на жителите и на бизнеса “.

Красимир Кръстев показа главните акценти в програмата, свързани с подобряването и възобновяване на общинската инфраструктура – тротоари, осветяване, пътища, построяването на канализация в южната част на града, възобновяване на пристанищни уреди, изцяло преасфалтиране на пътя, свързващ града с морската зона, както и оформянето на пешеходна зона към туристически и археологически забележителности.

Програмата планува също по този начин даване на общински терен за създаване на пазар на зеленчукорпроизводители наоколо до пътя Дуранкулак – Малко Търново, възстановяване на връзката с дребния бизнес и въвеждане на електронно ръководство в общината.

Развитието на туристическия бизнес е от основно значение за Каварна, по тази причина претендентите на НФСБ ще упорстват за ускорено одобрявана на Общ организационен и на План за ръководство на предпазените зони, за повишение на приходите от туризма и от съпътстващите действия, както и за прекосяване на плаж „ Болата “ под ръководството на общината.

Програмата включва съответни ограничения за възстановяване на публичния ред, здравното обслужване, културата и образованието в Каварна.

„ Най-важното е, че нашите претенденти са хора с умения и опит, потвърдени в сферата, в която работят. Те са мощни с дейностите си в полза на жителите, а не с празни обещания и красиви думи. Благодарим на всички, които участваха на срещата през днешния ден, и чакаме жителите на община Каварна да поддържат нашите претенденти на 27 октомври, като гласоподават за мощна Каварна с № 8 в бюлетините за кмет и за общински съветници! “ сподели Валери Симеонов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР