На щастлив и безоблачен брак се радва бившият министър европредседателството

...
На щастлив и безоблачен брак се радва бившият министър европредседателството
Коментари Харесай

Ето го тайния мъж на Лиляна Павлова

На благополучен и слънчев брак се радва някогашният министър европредседателството Лиляна Павлова. Тя е измежду малцината грандами в политиката, които са съумели да опазят половинките си от необятната публика даже след повече от 15 години на политическата сцена. Съпругът на Павлова – Пламен Николов, заобикаля публичността, само че поддържа безусловно жена си във всяко нейно начинание, в това число и в най-новото ѝ – битката за евродепутатско място.

Пламен и Лили се познават още от студентските години, когато били сътрудници в университета. Въпреки че постоянно споделяли една и съща компания и делели скамейката по време на лекции, се харесали чак откакто се дипломирали. Химията посред им бързо прераснала в обич и сватбата не закъсняла. Съпрузи са от съвсем 14 години, а двойка – от близо 20. Голямото им благополучие е щерка им София, която e ученичка и всестранно развита натура. Сред заниманията ѝ са гимнастиката, кулинарията и подводното гмуркане, по което се захласнала през лятото на предходната година по време на ваканцията на фамилията в Созопол, написа " Ретро ".

„ В фамилната политика ролята на брачна половинка ми е доста огромна . Предвид обстоятелството, че се постанова да не присъствам толкоз. Всяка заран той става, прави закуска на щерка ни, води я на градина преди, а в този момент на учебно заведение “, разкрива самата Павлова. Откакто обаче завърши мандатът ѝ на министър на европредседателството, разполагала с повече време за половинката и щерка си. Любимото им занятие било да подготвят вкусни домашни изкушения, като с неспокойствие очаквали великденските празници, с цел да се развихрят в кухнята.

„ Аз не съм лесна. Мъжът ми ме е оставил да се развъртвам и ме поддържа. Няма претенциите и той да е толкоз деен и обществен. Окей е с моята работа. Но в действителност, когато не ти е умерено у дома, не може да си 100% ефикасен на работа. Докато той няма проблем с това да е повече у дома, да води и да взема детето на танци, на учебно заведение... “, споделя Лили. Караниците им най-често били на тематика кой да кара колата. Понеже ексминистърката имала брошура от 17-годишна и натрупала стотици хиляди километри зад тила си, шофирането станало нейно занимание. Когато пътували фамилно, тя сядала зад кормилото в едната посока, а Пламен – в другата, с цел да има мир и съгласие. Той обаче бил една концепция по-екстремен от нея, тъй като бил фен и на моторите, а тя не си падала по двете колела.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР