На санскрит означава действие. Според експертите често има погрешни схващания

...
На санскрит означава действие. Според експертите често има погрешни схващания
Коментари Харесай

Какво представлява кармата и кои са основните ѝ закони

На санскрит значи " деяние ". Според специалистите постоянно има неправилни схващания за това какво в действителност съставлява кармата и по какъв начин тя се отнася към живота ни. Днес ще хвърлим светлина върху това какво тъкмо съставлява кармата, философията зад нея и нейните съществени правила.

Какво в действителност е карма?

Истинската формулировка за може да варира според от това кого питате. Някои хора се придържат към обичайното значение, учредено на източните религии, до момента в който други го поясняват от по-скоро западен мироглед за положителното и неприятното.
свързани новини601656на 13.07.2016
Най-общо казано, кармата е възгледът за причинно-следствената връзка, при който положителните мисли, каузи и думи могат да доведат до благотворни резултати, до момента в който неприятните мисли, каузи и думи могат да донесат вреди. Мнозина са на мнение, че можем да променим пътя на живота си посредством изборите и мислите, които всекидневно вършим.

Кои са законите на кармата?

Всичко на този свят е сила, в това число вашите мисли и страсти. Така че всъщност всичко, което вършиме, основава съответна сила, която се връща при вас под някаква форма. Имайки това поради, мислете за като насоки, които да следвате, до момента в който преминавате през всекидневието си.

1. Законът за повода и следствието

Когато множеството хора приказват за карма, те евентуално имат поради великия закон за повода и следствието. Според този принцип, каквито и мисли или сила да изхвърлите, вие ги получавате назад. За да получите това, което желаете, би трябвало да въплъщавате и да сте почтени за тях. Концепция, позната на български като " Каквото посееш, това ще пожънеш ".

2. Законът на сътворението

За да накарате нещата да се случат в живота ви, би трябвало да предприемете дейности, вместо да чакате нещо вълшебен да пристигна свише. Вие сте основател на това, което желаете, въз основа на вашите планове. Какво би трябвало да освободите, с цел да можете да създадете място за нещото, което желаете да се появи?

3. Законът за смирението

Той се основава на правилото, че би трябвало да бъдете задоволително смирени, с цел да приемете, че актуалната ви действителност е резултат от вашите минали дейности. Например, в случай че обвинявате сътрудниците си за неприятното си показване на работа, би трябвало да приемете, че сте основали тази действителност в някакъв минал миг.

4. Законът на растежа

Растежът стартира вътре в нас. За да оформите позитивно света към вас, би трябвало да започнете от себе си. Истинската смяна стартира с това, над което имате надзор.

5. Законът за отговорността

Това е увещание, че всичко, което ви се случва в живота, е поради вас, даже да не го осъзнавате към сегашния миг. Вие сте артикул на изборите, които вършиме.

6. Законът за връзката

Всичко във вашия живот, минало, настояще и бъдеще, е обвързвано. Това, което сте през днешния ден, е резултат от предходните ви дейности. И това, което ще бъдете на следващия ден, ще бъде резултат от вашите дейности през днешния ден.

7. Законът за фокуса

Фокусирането върху прекалено много неща едновременно може да ви забави и да докара до отчаяние и негативизъм. Ето за какво законът на фокуса ви предизвиква да се концентрирате върху едно нещо в даден миг.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР