На руските чиновници за пътуване до окупираната от Русия част

...
На руските чиновници за пътуване до окупираната от Русия част
Коментари Харесай

Кремъл дава двойни заплати на руските чиновници, изпращани на работа в Донбас -

На съветските служители за пътешестване до окупираната от Русия част на Донбас в Украйна ще бъдат изплащани заплати в двоен размер. Решението за двойни заплати на окупаторите беше взето от държавното управление на Руската федерация, заяви радио " Свобода ".

Според документа заплати в рубли в двоен размер ще получават „ чиновници на организации и институции, подчинени на федералните управляващи по време на техните командировки в по този начин наречените Донецка и Луганска национални републики, както и в други региони, нуждаещи се от поддържане на жизнеспособността и възобновяване на инфраструктурни уреди “. В резолюцията не се прецизира за кои " други територии " става дума.

Напоследък съветски публични лица постоянно посещават окупираните от Украйна територии на Украйна, в това число Донецка, Луганска и Херсонска области.

Сред тези, които направиха тези пътувания обществено, бяха първият заместник-началник на кабинета Сергей Кириенко и първият заместник-председател на Съвета на федерацията Андрей Турчак. Сергей Кириенко, който е от най-близките до Путин сега лица минава за генерал-губернатор на окупираните територии, а съгласно " Медуза " той минавал още за " вицекрал на Донбас ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР