На редовното заседание на Министерския съвет предстои кабинетът да направи

...
На редовното заседание на Министерския съвет предстои кабинетът да направи
Коментари Харесай

Кабинетът ще промени максималния размер на новите задължения за разходи по бюджета на МС

На постоянното съвещание на Министерския съвет следва кабинетът да направи смяна на одобрения със Закона за държавния бюджет за 2021 година оптимален размер на новите отговорности за разноски, които могат да бъдат насъбрани през 2021 година по бюджета на Министерския съвет за 2021 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Предстои и одобрение план на народен проект за деяние за повишение на военната подвижност.
Министрите ще дадат единодушие за продажба на недвижими парцели, благосъстоятелност на „ БДЖ-Товарни транспорти “. Ще бъдат подхванати ограничения за усилване на контрола при осъществяването на контракти за публичните поръчки с предмет доставка на гориво за отопление.
Кабинетът ще реши за определянето на шеф за България в Черноморската банка за търговия и развиване, заместник-управител за България в Международния валутен фонд, шеф за България в Съвета на шефовете на Международната капиталова банка и на началник на българската делегация в съвета на Международната банка за икономическо съдействие и член на съвета, и за предложение за шеф за България в съвета на шефовете на Европейската капиталова банка.
Очаква се още държавното управление да дефинира представители на министерствата в съвета на настоятелите на Българската академия на науките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР