На редакционната ни поща пристигна писмо от Гергана Дякова, пише

...
На редакционната ни поща пристигна писмо от Гергана Дякова, пише
Коментари Харесай

Бившата жена на Андрей Едрев разказа за кошмарния живот с него

На публицистичната ни поща дойде писмо от Гергана Дякова, написа Блиц. Гергана е някогашна другарка и майка на децата на бургазлията Андрей Едрев. В идващите редове тя излива своята изповед като една изстрадала майка и жена. Публикуваното писмо е без редакторска интервенция:

" Здравейте, споделям се Гергана Сапунджиева (вече Дякова) и писмото, което Ви адресирам е обвързвано с дългогодишния ми сътрудник (и татко на децата ми) Андрей Едрев, прочут от присъединяване си в известно ТВ риалити предаване от близкото минало.

Обръщам се към Вас с от името на дамата, която нееднократно е коментирана и оплювана обществено и бих желала да упражня правото си на отговор. Както някои от Вас са осведомени, в продължение на близо година Андрей употребява всяка медийна опция, с цел да разяснява нашата разлъка, връзките по сред ни и бъдещето на нашите деца по един изключително непочтен и противен метод. През цялото това време се изписаха доста „ обстоятелства “ за нашия живот, само че досега нито една медия не се е обърнала към мен, с цел да разбере моята позиция и да ме попита за „ моята истина “. Не ми беше дадена опция да защитя себе си, околните си и децата си, в отговор на редица обществени нападки и обиди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР