На провелото се заседание на Управителния съвет на Българската федерация

...
На провелото се заседание на Управителния съвет на Българската федерация
Коментари Харесай

Федерацията по вдигане на тежести с важни решения за бъдещето на спорта

На провелото се съвещание на Управителния съвет на Българската федерация по повдигане тежести бяха взети съдбоносни решения за възобновяване на естествения живот на централата.

Всички членове единомислещо взеха решение да бъде приет Финансовия доклад за 2022 година, входиран напролет на 2023 година от предходното управление. Този доклад в действителност е и единствената позитивна опция централата да възобнови естествения си развой.

Оттук нататък следва БФВТ да подпише съглашение с Министерството на младежта и спорта за разсрочване на непозволено изразходваните средства за миналата 2022 година

Членовете на УС по този начин и не стигнаха до единодушие каква е повода средствата, отпуснати от страната, да не са употребявани правомерно.

Също по този начин федерацията се ангажира да направи съглашения за разсрочване на насъбраните задължения към външни снабдители. Сумите бяха конкретизирани след приключения вътрешен одит.

Паралелно БФВТ води договаряния с две компании, евентуални спонсори, с които следва да подпише контракти.

Всички проблеми ще бъдат разисквани на идното Общо заседание на централата на 31 май (сряда) от 10.00 ч.

Общото заседание ще се организира при отворени порти и с безспорна бистрота. За да участват на събранието, идната седмица у нас идват президентът и генералният секретар на Световната федерация по повдигане на тежести – Мохамед Джалуд и Антонио Урсо, както и президентът на Европейската федерация по повдигане на тежести Антонио Конфлити.

Лично президентът на БФВТ Ариф Маджид насочи покана към тях по време на европейското състезание по повдигане на тежести в Ереван през април.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР