На последните избори с хартиени бюлетини има над 460 000

...
На последните избори с хартиени бюлетини има над 460 000
Коментари Харесай

Киро се появи бесен в НОВА, скочи на БСП: Руди Гела ви предупреди! Коалицията с нас ще е невъзможна

На последните избори с хартиени бюлетини има над 460 000 невалидни бюлетини. Има Такъв Народ не влезе в този парламент единствено с 4000 бюлетини. Представете си каква замяна на вота може да има с хартиени бюлетини. Това съобщи експремиерът, водач и народен представител от „ Продължаваме промяната “ (ПП) Кирил Петков в ефира на Нова тв.

Що се отнася до концепцията на Движение за права и свободи за машината, която валидира бюлетини, Петков я дефинира като „ фишек “ – тъй като щяло да има мотаене по кое време ще се вкара, някъде надалеч във времето. ГЕРБ и Движение за права и свободи осъзнаха, че при почтени избори, даже да са първа политическа мощ, не могат да се разпрострат с „ този мащаб “. Затова взеха решение, че не им трябват почтени избори, акцентира Петков.

Политическа партия и с „ Демократична България “ почнаха да стават все по-голяма опасност за тях, добави той.

„ Толкова доста бързат – това ли е най-важното за хората, да им се подмени вотът “, попита Петков, който видя „ едно равнище на безсрамие “ – „ от една страна приказват хубавите приказки “, от друга като пристигна времето за действителните решения за прогрес, „ не вършат никакъв компромис “.

Радостин Василев де факто предизвести Българска социалистическа партия, че в случай че продължава по този начин, коалиция с Политическа партия ще е невъзможна. За всеки от тези 16 значими за България ограничения, които начертахме, можете да бъдете сигурни, че ще подкрепим всяко рационално предложение след диалог, даде обещание Петков. Няма по какъв начин при тези ограничения да има в края на годината „ едни остатъци, които да раздадем на наши хора “, добави той.

Що се отнася до съветския нефт, Петков предизвести, че в допълнение мито ще влезе в европейския бюджет, не в българския.

А в случай че таксуваме свръхпечалба, в действителност няма да можем да обложим „ Литаско “, тъй като е в Швейцария, а единствено ишлемето от „ Лукойл Нефтохим “.

Затова и най-добре е съветският нефт, който се внася, да се употребява единствено за произвеждане на горива за България. Петков уточни, че скоро Политическа партия ще внесе съответни ограничения – тъй като дерогацията от европейското петролно ембарго (до декември, 2024 година) ни дава опция да имаме едни цени на горивата на българския пазар, и други на европейския. Европейска комисия не би желала да види по какъв начин артикули от съветски нефт, направени от „ Лукойл Нефтохим “, излизат от нас, предизвести експремиерът.

Копирано от standartnews.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР