На пътя Бургас-Малко Търново, в отсечката от квартал Крайморие към

...
На пътя Бургас-Малко Търново, в отсечката от квартал Крайморие към
Коментари Харесай

Жена загина при катастрофа между микробус и кола, „Мерцедес“ блъсна пешеходка

На пътя Бургас-Малко Търново, в правата от квартал Крайморие към село Маринка, е станала тежка злополука, при която е починала жена. Товарен автомобил „ Рено Мастерс “ с бургаска регистрация, ръководен от 35-годишен бургазлия, движещ се в посока село Марника, навлиза в лентата за насрещно придвижване и позволява преден конфликт с лек автомобил „ Ауди А 4 “, ръководен от 22-годишна жена. Аудито се е движило в посока Бургас.

При конфликта е починала пътуващата в лекия автомобил жена, а двама, измежду които бебе, са откарани в бургаска болница за уточняване на здравословното им положение.

По същото време в Бургас стана още един пътен случай. 75-годишният Валентин Велков блъсна с лека кола „ Мерцедес “ жена, пресичаща бул. „ Стефан Стамболов “, в региона на хотел „ Космос “. По думите на водача, пешеходката дълго време стояла на тротоара и излязла на пътното платно в последния миг. В момента полицията открива самоличността на ранената жена, защото тя е нямала документи за идентичност. По първична информация потърпевшата е с черепно-мозъчна контузия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР