На първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Сливен не

...
На първото заседание на новоизбрания Общински съвет в Сливен не
Коментари Харесай

Новоизбраните общински съветници положиха клетва, но не успяха да изберат председател

На първото съвещание на новоизбрания Общински съвет в Сливен не се излъчи ръководител. Нито една от двете препоръчани кандидатури, достигнали до втори тур, на досегашния ръководител Димитър Митев и на избрания отново общински консултант Момчил Пантелеев, не съумяха да получат нужното болшинство от 21 гласа. Така изборът на нов ръководител бе отсрочен за идната сесия през декември.



В рамките на сесията през днешния ден определеният за трети мандат кмет на Община Сливен Стефан Радев, новите общински съветници и кметове на кметства поставиха клетва.



Кметът Радев благодари за поддръжката и доверието на жителите на Сливен, които са упражнили правото си на избор. Той се обърна и към останалите поданици, които не излязоха да гласоподават, както и от тези, от които не е получил поддръжка.

" Радвам се, че виждам толкоз младежи измежду новите общински съветници и кметове на обитаеми места. Това ме изпълва с вяра за Сливен! “, съобщи още Стефан Радев.



Тържествената церeмония беше ръководена от регионалния шеф Маринчо Христов, а първото съвещание протече под председателството на най-възрастния общински консултант – Кольо Милев от Коалицията „ Българска социалистическа партия за България’.

От позицията на човек, който дълго е живял и е с задоволително опит в политиката, той насочи съвет към сътрудниците си, да помнят, че никой не е по-висок от другия, а най-високо е доверието на жителите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР