На някого му хрумва идеята да вземе чисто новото BMW

...
На някого му хрумва идеята да вземе чисто новото BMW
Коментари Харесай

Това BMW M4 Ute е пикап с 2 врати и 500 конски сили

На някого му хрумва концепцията да вземе чисто новото BMW M4 G82 и да го трансформира в състезателен автомобил, сходен на колите с висока проходимост в Австралия.

Работата е лишила единствено към три седмици, с цел да бъде подготвена в точния момент за SEMA, и е изненадващо впечатляваща, занимателна и фантастична. Сглобяването е дело на Dinmann, които са го създали, с цел да покажат линията си от елементи от въглеродни нишки, а доста малко неща притеглят погледите по този начин, както светлосиньото BMW M4 ute.

След основаването на M4Maloo той отиде в European Auto Source за някои усъвършенствания, като да вземем за пример снижаващи пружини AST. Освен това е сложена на джанти Style 963M в цвят Gunmetal Gray. Модификациите обаче съзнателно са сведени до най-малко, защото Динман искаше преустройството на автомобила да бъде началото на шоуто, а не ярките колела или аеродинамичните промени.

Въпреки това наподобява, че е оборудван с осъвременената радиаторна решетка Grale, която отделя долната половина на радиаторната решетка и я трансформира в долни въздухозаборници, с цел да направи горната половина на решетката по-малка. Тук това в действителност работи.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР