На нашето важно събитие - сватба, бал или друг значим

...
На нашето важно събитие - сватба, бал или друг значим
Коментари Харесай

6 грим съвета за вашият специален повод

На нашето значимо събитие - женитба, бал или различен важен ден за нас, всяка дама желае да наподобява безупречно. Обикновено подготовката за специфични събития стартира месеци преди деня. Идеите за прическа, тоалет и грим са премислени и тествани. Но от време на време е допустимо да пропуснем да помислим за някои неща в паниката от идния мотив. Ето нашие 6 съвета, които ще ви оказват помощ да извършите идеален грима си в специфичния ден.

 6 грим съвета за вашият специфичен мотив Pinterest

1. Направете експериментален грим

Независимо дали сте се доверили на експерт или сами ще вършиме грима си, изпробвайте го авансово. Очакванията постоянно са разнообразни от действителността, с цел да си спестите разочарования, които да ви притеснят в самия ден пробвайте авансово да се видите с определения грим.

2. Отделете време за подготовка на кожата

Уверете се, че ще имате задоволително време да измиете и подготвите лицето си за грим. Нанесете основа и я оставете да попие добре, с цел да бъдете сигурни, че грима ще издържи през целия ден.

3. Направете грима си финален

Оставете грима за последна част от вашата подготовка.Направете косата, облечете се и тогава започнете с нанасяне на определения грим на лицето.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР