На НАП музикантът дължи над 100 000 леваБлизки до музиканта

...
На НАП музикантът дължи над 100 000 леваБлизки до музиканта
Коментари Харесай

Годжи даден на колекторска фирма за 350 хил. лв.

На Национална агенция за приходите музикантът дължи над 100 000 лв.
Близки до музиканта настояват, че борчовете му са насъбрани поради някогашната му жена Даниела - майката на синовете му Цветомил и Волин. Семейството им се разпадна преди близо 10 години и към днешна дата басистът живее с 23 години по-младата от него хубавица Надежда Дончева. Преди 2 години и тя му роди дъщеричка, написа show.blitz.bg..

Макар да си има нова половинка, китаристът от Криводол и в този момент поддържа отлични връзки с първата си брачна половинка.

„ Когато с Даниела взеха решение да се разделят, той й остави жилището и изтегли заем, с цел да се устрои в нов дом. А още не беше погасил заема за първото жилище. Така Годжи дълго време изплащаше вноски за два парцела в София, а в един миг сметките го затиснаха ”, разказват финансовите несгоди на музиканта приятелите му.

По думите им Милчев се изръсил крепко и за бирария в столичния квартал „ Витоша ”, която обаче хлопнала кепенци през 2012 година – едвам няколко месеца след отварянето си.

Когато Годжи спрял да обслужва заемите си, банката трансферирала отговорностите му към звено, профилирано в събирането на борчове. Това се случило през 2013 година В края на 2018-а пък колекторската компания запорирала сметките на няколко от компаниите, притежавани от Годжи.

Сумата, която гологлавият басист дължи по заемите си, е 226 415,46 лева В нея влизат 200 000 лв. главница, лихвите и таксите за съдия-изпълнител.

Колекторската компания е наложила забрана и върху големия апартамент на Годжи в баровския столичен квартал „ Витоша ”. Към процедурата за наложително събиране са се присъединили и данъчните, излиза наяве от известието на съдия-изпълнителя.

На Национална агенция за приходите музикантът дължи над 100 000 лв. - 77 646 лева главница и над 40 бона за лихви. Общо към банката и организацията по приходите басистът на Слави има борчове в размер на над 343 000 лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР