На Министерството на социалното подпомагане дарихме брошури, календари - те

...
На Министерството на социалното подпомагане дарихме брошури, календари - те
Коментари Харесай

Караянчева: Дарихме и стари календари на домове за възрастни, с хубави пейзажи


На Министерството на общественото подкрепяне дарихме брошури, календари - те бяха от остарели години, само че бяха прелестни пейзажи, български пейзажи. И те ги раздадоха на старешки домове. Това трябваше ли да го изхвърлим? Това е огромната тематика. С тези думи Цвета Караянчева отбрани решението си да подари остарели килими от предходната постройка на Народното събрание на спектакъл в Кърджали.

" Има процедура в Народното събрание. Не аз съм я въвела, доста от дълго време имаме движимости, които са с отпаднала нужда. Можем да ги даряваме единствено на държавни или общински ведомства. Ако някое институция написа писмо, събира се комисия, комисията взема решение дали дава отговор на изискванията и надлежно му позволяват да пристигна и да види мебели или каквото е належащо, с цел да си избере. Подписва се документ и ги взема ", сподели тя в изявление за БиТиВи.

Караянчева опита да изброи други случаи, в които са правени сходни прехвърляния на собствеността, като уточни " подаяние " на компютри за Бяла Слатина на стойност над 6000 лв., и брошури и остарели календари за общественото министерство.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР