На малко очаквани и дори куриозни сцени станаха свидетели хората

...
На малко очаквани и дори куриозни сцени станаха свидетели хората
Коментари Харесай

Скандал и ярост на последната тренировка за Челси

На малко предстоящи и даже куриозни подиуми станаха очевидци хората по трибуните на Олимпийския стадион в Баку, които следиха формалната подготовка на Челси преди утрешния край в Лига Европа. Мениджърът на „ сините” Маурицио Сари напусна терена гневен, откакто по време на заниманието породи спор сред двама от неговите футболисти.

Сари: Един мач не трябва да води до промяна на треньор

По информация на италианските и британските медии двамата, които са съумели да извадят от равновесие италианския стратег, се споделят Давид Луис и Гонсало Игуаин. Между тях е зародил спор по време на тренировката, който е бил на косъм да прерасне и в нещо надалеч по-сериозно. Скандалът зародил поради единоборство посред им, при което аржентинецът е работил по-остро от нужното. В последна сметка намесата на други футболисти е спомогнала всичко да отмине единствено с замяна на реплики.

Higuain and Luiz seemed to clash in training then Sarri stormed down the tunnel throwing his hat to the floor. On the eve of a European final. Never a boring moment at Chelsea Football Club. Sarri’s reaction
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР