На мачовете от футболния турнир “Лига Европа, които ще се

...
На мачовете от футболния турнир “Лига Европа, които ще се
Коментари Харесай

ЦСКА-София с публика в Лига Европа

На мачовете от футболния шампионат “Лига Европа ”, които ще се играят на националния стадион “Васил Левски ”, ще се позволява аудитория до 30% претовареност на местата. Настаняването на феновете ще се прави през две седалки и при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 м.  Това става допустимо със Заповед на здравния министър, която позволява само на Националния стадион да се употребяват 30% от местата.

На него домакинските си мачове ще играе тимът на ЦСКА-София. Първият от тях ще бъде против румънския ЧФР Клуж на 22.10.2020 година. След това армейците ще одобряват швейцарския “Йънг Бойс ” (26.11) и италианския “Рома ” (10.12).

Заетост от 30% на потенциала на оборудванията е оптималният позволен от страна на европейската футболна централа УЕФА.

За мачовете от същия шампионат на “Лудогорец ”, които ще се играят на стадион “Хювефарма Арена ” в Разград, остават в действие наредбите за срещите от българското футболно състезание. Максималният позволен брой на фенове в бранш е 1000 души, които са настанени при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 м. Шампионите имат три семейства против “Антверп ” (22.10), “Тотнъм ” (05.11) и ЛАСК (10.12).

За спазването на противоепидемичните ограничения ще наблюдават както българските здравни управляващи, по този начин и наблюдаващите на УЕФА. Нарушителите ще бъдат глобявани и отстранявани от стадиона. Клубовете-домакини ще обезпечат надзор на входовете на оборудванията с премерване на телесната температура на всеки клиент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР