На кой е тази инициатива, за да я подкрепим? Това

...
На кой е тази инициатива, за да я подкрепим? Това
Коментари Харесай

Пеевски фучи в кулоарите: Пълно бездействие! Според нас се финансира войната. Това трябва да спре

„ На кой е тази самодейност, с цел да я подкрепим? Това е самодейност, която изработихме дружно с ГЕРБ, „ Демократична България “ (ДБ) незабавно се включиха.
„ Продължаваме промяната “ (ПП)умуваха, а през днешния ден с изненада следя, че споделиха, че е тяхна “, това съобщи в коридорите на Народното събрание (НС) депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Думите му са във връзка казаното по-рано през днешния ден от съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.
„ Това е наша самодейност “, посочи той във връзка проблема с пристанище „ Росенец “ и „ Лукойл “ и добави: „ Държавата нищо не направи по тази тематика по време на служебните кабинети. Пълно безучастие “.
„ Безконтролната врата с вноса и износа на горива би трябвало да завърши, поради това предложехме това.
Всички ще го внесат. Чакаме представителите на Политическа партия, които умуват. Днес всички дружно ще внесем плана за „ Росенец “.
Чрез „ Лукойл “ съгласно нас се финансира войната. За нас това би трябвало да спре. Не може една частна компания да има врата в държавната граница “, отсече Делян Пеевски и обясни: „ Ние се позоваваме на това, че това е съветска компания и страната би трябвало да има надзор “.
„ За постройките на Росенец има правосъдни каузи. Нека делата да приключат и ще се паси закона “, сподели той.
„ Движение за права и свободи не е във властта. Не знам коалиция ли са другите или както там се назовават “, разясни националният представител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР