На конгреса на БФС на 18 март тази година ще

...
На конгреса на БФС на 18 март тази година ще
Коментари Харесай

Конгресът на 18 март ще бъде изборен

На конгреса на БФС на 18 март тази година ще бъде извършен избор на президент на Българския футболен съюз и членове на Изпълнителния комитет. Това стана ясно след днешното съвещание на Изпълкома на централата, съобщи БГНЕС.

" На 8 септември предходната година Изпълкомът е свикал Конгрес за 18 март. На 14 септември е оповестено на страницата на Агенция по вписвания. Има покана, на тази сподели написа дневният ред, тъй че всеки един от вас може да се запознае ", разяснява президентът на БФС Борислав Михайлов.

На въпросната покана в Агенция по вписванията като точка 8 от дневния ред е заложено освобождение на президента на БФС и членовете на Изпълнителния комитет, като точка 9 - избор на президент на БФС, а като точка 10 - избор на членове на Изпълнителния комитет.

Относно подписката на Димитър Бербатов Михайлов отговори: " Тя е копи-пейст на същата компания, която е в комерсиалния указател, и повече няма да давам отговор. Има конгрес на 18 март, може да прочетете дневния ред. Няма нито един изключен клуб, не знам къде ги чувате тия неща. Нека да бъдем по-диалогични, по-коректни и да спрем с фалшив новините, тъй като за никой не е окей, минимум за футбола ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР