На какво се дължи промяната в приходите ви?Спадът се дължи

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?Спадът се дължи
Коментари Харесай

Ангелос Парасхакис, DDB Group: Негативната тенденция за повече работа срещу по-малки такси за обслужване трябва да спре

На какво се дължи смяната в приходите ви?
Спадът се дължи главно на пандемията и естеството на бизнеса на някои от клиентите ни, които бяха доста наранени от пандемията. 2021 година сме с близо 10% растеж в приходите като група по отношение на 2019 година
Възстанови ли се информационният пазар?
Като цяло да. BTL промишлеността се нуждае от малко повече време, само че има сигнали за бързо възобновяване и на този сегмент.
Как се промени връзката сред хората?
Всичко става доста индивидуалистично. Хората употребяват обществените медии, с цел да изразят мнение и неодобрение, марките се пробват да се обръщат повече към индивида и от време на време прелестно се пробват да обединят потребителите с емпатия към нещата, които имат значение.
Какви са упованията ви за информационния бизнес в България през 2022 година?
Бизнесът ще продължи да пораства през 2022 година Ако нямаме неприятни изненади с COVID-19, предвиждам най-малко 10% растеж на пазара. Инфлацията обаче може да бъде пагубна за този напредък, в случай че продължи прекомерно дълго. Имахме клиенти, които анулираха акции заради ненадейно и голямо повишаване на сметките им за ток. Намаляването на рекламата може да бъде лесна краткосрочна мярка за балансиране на финансовите индикатори, само че има доста негативно влияние в дълготраен проект.
Реклама
Повече работа за по-малки такси за обслужване е отрицателна наклонност, която би трябвало да спре, защото това ще докара до по-ниско качество на работата ни и в последна сметка ще понижи цената ни. Като позитивна наклонност виждам, че клиентите към този момент осъзнаха, че COVID-19 не е краят на рекламата, и схванаха, че марката може да съществува и в обстановка на пандемия и да пораства.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР