На какво се дължи промяната в приходите ви?Част от клиентите

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?Част от клиентите
Коментари Харесай

Екатерина Тупарева, Ogilvy Group Bulgaria: Компаниите за онлайн залагания помогнаха за ръста на пазара

На какво се дължи смяната в приходите ви?
Част от клиентите при започване на 2020 година понижиха бюджетите си поради неразбираемото бъдеще. По-голямо въздействие обаче имаше загубата на Kaufland като медиен клиент.
Възстанови ли се информационният пазар?
Пазарът изцяло се възвърне през 2021 година Очакваме растеж 40% в групата. Имаме упоритостта да работим за външни пазари. Активно наемаме хора. Отделно от това към цифровата ни организация създадохме content звено, което предлага експедитивност и добра цена за онлайн среда. Фармацията и ритейлът не престават да порастват като медийни вложения. Компаниите за онлайн залагания се завърнаха като медийни вложители и помогнаха за растежа на пазара.
Как се промени връзката сред хората?
Пазаруването онлайн ще остане дълготраен табиет за 70% от европейските консуматори. Магазините няма да изчезнат като физическа точка, само че ще трансформират фокуса и ще подчертават върху прекарването с персонализиран детайл. Здравето и времето за уелнес ще са приоритет. Здравеопазването ще се цифровизира от ден на ден с телемедицина, интелигентни цифрови решения и приложения за здраве. Фитнесът и грижата за хубостта също ще станат цифрови.

Зелените нововъведения и устойчивото развиване ще са от ден на ден фактор при взимане на решение за покупка, а цената ще е водеща поради по-ниските приходи.
Реклама Какви са упованията ви за информационния бизнес в България през 2022 година?
Ще има растеж на медийния пазар и клиентите от ден на ден ще ценят тактика и автентичен криейтив, тъй като средата доста бързо се трансформира и ще им е нужна помощ в навигирането в тази комплексност.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Сирма Пенкова

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР