На хартия Владимир Путин изглежда като скромен бюрократ, но реалното

...
На хартия Владимир Путин изглежда като скромен бюрократ, но реалното
Коментари Харесай

CNN: На хартия Путин изглежда като скромен бюрократ, но реалното му богатство е несметно

На хартия Владимир Путин наподобява като непретенциозен бюрократ, само че действителното му благосъстояние е голямо. Европейските страни и Съединени американски щати постановиха наказания против съветския президент, което е необичаен ход, що се отнася персоналното благосъстояние на задграничен водач. Но въздействието на тези наказания, значително, може да бъде алегорично. Въпреки че се счита, че персоналното благосъстояние на Путин е на стойност милиарди долари, се знае малко каква е точната сума или къде може да бъде, съобщи CNN. 

Няма съвсем никакви свидетелства на хартия за активите на Путин. Според следствие на Международния консорциум от проверяващи публицисти от 2016 година, наречено " Панамски документи ", собствеността на Путин е " скрита " зад комплицирани финансови схеми, проведени от негови доверени лица.

Сред първокласните активи, които са свързани с приятелите и фамилията на Путин, само че не и непосредствено с него, са мегаяхта за 100 милиона $ и замък около Черно море, за които се твърди, че са издигнати персонално за Путин.

През 2018 година той подава публична декларация за приходите, която демонстрира, че има апартамент от към 80 кв. метра в Санкт Петербург, два автомобила от руската ера и още едно транспортно средство. Според Кремъл годишният му приход е към 140 000 $.

" Видимата сбирка от часовници на Путин коства в пъти повече от формалната му заплата. Богатството му е вследствие на изнудване и сериозна кражба от държавни средства ", сподели Бил Браудър пред CNN през 2018 година Той е вложител и гневен критик на Путин.

Освен това Браудър през 2017 година свидетелства пред Сената на Съединени американски щати и тогава декларира, че съгласно него благосъстоянието на съветския водач е към 200 милиарда $ в разнообразни активи, което би го сложило в описите измежду най-богатите хора на планетата, предава Money.bg.

Въпреки това изчисляването на на благосъстоянието му се оказа съвсем невероятно. Forbes постоянно прави ранглисти на богаташите, като пресмята персоналното положение на международния хайлайф, само че споделят, че изчисляването на благосъстоянието на Путин е " евентуално най-трудната мистерия ".

Ясно, че активите му не могат да бъдат изчислени, само че дали замразяването им ще попречи на съветския президент да продължи офанзивата против Украйна? Почти несъмнено отговорът е " не ".

Министерството на финансите на Съединени американски щати акцентира, че е огромна необичайност наказания да се насочват персонално към държавен глава. " Президентът Путин се причислява към доста дребна група от хора в това отношение, като измежду тях са Ким Чен Ун, Александър Лукашенко и Башар ал- Асад ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР