На ГКПП с Румъния, Сърбия и Македония трафикът и нормален.Въвежда

...
На ГКПП с Румъния, Сърбия и Македония трафикът и нормален.Въвежда
Коментари Харесай

Временно е забранено влизането у нас на лица и пътни превозни средства от Турция

На Граничен контролно-пропусквателен пункт с Румъния, Сърбия и Македония трафикът и естествен.

Въвежда се краткотрайна възбрана за влизане на територията на Република България на лица и пътни транспортни средства, влизащи от Република Турция през граничните контролно-пропускателни пунктове Лесово, Капитан Андреево и Малко Търново. Забраната е в действие от 00:00 ч. на 24 април до 23:59 ч. на 26 април, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Изключение се позволява за тежкотоварни коли, транспортни средства със специфичен режим на придвижване, коли, пренасящи хора, които се нуждаят от лекуване и коли, изпълняващи филантропични задачи.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Андреево " и на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово " трафикът на товарни коли е естествен. За влизане в Турция не се пропущат непознати жители с леки коли, микробуси и рейсове, пропущат се единствено турски жители. Турските гранични управляващи не позволяват влизане в Република Турция на водачи на тежкотоварни коли, които са жители на рискови в епидемиологично отношение страни. Не се позволява влизането и на водачи, които са посетили тези страни в последните 14 дни.

На границата с Република Гърция на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт трафикът е естествен. Преустановено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Златоград " заради затруднение на епидемиологичната конюнктура на гръцка територия. На останалите пунктове гръцките гранични управляващи краткотрайно пропущат единствено непознати жители, които живеят или работят в Гърция, което би трябвало да се удостовери на границата с формален документ на гръцки език. Ограничението не се отнася за водачи на камиони.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР