На фона на заради коледната украса на площад Александър Невски,

...
На фона на заради коледната украса на площад Александър Невски,
Коментари Харесай

Борис Бонев поиска от парламента да освободи паркинга до Александър Невски

На фона на поради коледната декорация на площад " Александър Невски ", площадът продължава да приютява десетки служебни коли на Народното събрание, и то в заградена зона.

Депутатският паркинг даде мотив на Борис Бонев да изиска от всички партии в Народното събрание да се откажат от паркоместата, които са присвоили, без даже да заплащат наем.

" През 2021 година Общинският съвет взе решение да го отстрани, както и да накара Парламента да заплаща по 650 лв/месец такса длъжностен абонамент за 50-те паркоместа зад Партийния дом. Вместо да се съобразят с решението на законодателния орган на София, депутатите одобриха смяна в своя Правилник ( със статут на закон) и сътвориха така наречен " Зона за защита ". На това съображение на процедура завзеха общинската благосъстоятелност, стопираха да заплащат наем за паркоместата и отстраниха всякаква опция на Общината да реализира надзор ", споделя Бонев.

Той твърди, че по същия метод работят и други институции като съдилищата и прокуратурите в София.

" Точно тези, които измислят и ползват законите в страната, са същите, които са подготвени да залоупотребят с тях, с цел да си обезпечат персонален комфорт за сметка на комфорта на софиянци ", написа той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР