На Федералната служба за сигурност на Русия може да бъде

...
На Федералната служба за сигурност на Русия може да бъде
Коментари Харесай

Федералната служба за сигурност на Русия ще получи достъп до базите данни на таксиметровите приложения

На Федералната работа за сигурност на Русия може да бъде възложен достъп до базите данни на таксиметровите приложения, а на самонаетите, т.е. физическите лица, може да бъде позволено да работят като таксиметрови водачи без специфични регистрации. Руското държавно управление внесе съответния законопроект в Държавната дума.

Законопроектът " За организацията на таксиметровия транспорт на пасажери и багаж " е импортиран в Държавната дума. Той е направен от съветското държавно управление, излиза наяве от данните на системата за законодателна поддръжка. Документът планува Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия да получи право на достъп до базите данни на таксиметровите агрегатори, измежду които е да вземем за пример услугата Yandex. Те ще бъдат задължени да дават на службите достъп до базите данни за обработката и предаването на поръчки, се споделя в документа.

Освен това в законопроекта се предлага да се позволи на самонаетите жители, т.е. на физическите лица, да работят като водачи в таксиметрови елементи. В момента това могат да вършат единствено юридически лица, в това число самостоятелни бизнесмени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР