На емоционална пресконференция, със сълзи на очи, аржентинецът Лионел Меси

...
На емоционална пресконференция, със сълзи на очи, аржентинецът Лионел Меси
Коментари Харесай

Със сълзи Меси обяви края с Барса, ПСЖ е единственият му вариант

На прочувствена конференция, със сълзи на очи, аржентинецът Лионел Меси удостовери, че напуща испанския футболен отбор " Барселона ", за който играе от 13-годишна възраст – в продължение на 21 години, сподели че присъединението му към френския " Пари Сен Жармен " (ПСЖ) е единственият му вид да продължи кариерата си, само че към момента " нищо не е контрактувано ".

Меси бе заставен да напусна Барса, тъй като клубът не може да си разреши контракт с него, поради условията за таван на заплатите на футболистите, натрапен от Ла Лига.

" Това е доста сложен миг за мен, не бях квалифициран. Миналата година бях уверен, че желая да си потегли, само че тази година желаех да остана повече от всичко. Дадох всичко за този клуб от първия до последния ден. Никога не съм си мислел, че ще се сбогувам по този метод ", сподели 34-годишният Меси, който е шесткратен притежател на Златната топка и в този момент е свободен сътрудник.

Преди излизането си на сцената аржентинецът се разплака, а след това получи продължителни ръкопляскания след обръщението си. Той благодари на всички в " Барселона " и изрази предпочитание да продължи да играе.

" Това е краят с този клуб и в този момент стартира нова история. Да, това е един от най-трудните моменти за мен. Сякаш кръвта ми се смръзва. към момента се пробвам да го превъзмогна ", сподели голмайсторът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР