На една зодия днес ще й е широко около врата.

...
На една зодия днес ще й е широко около врата.
Коментари Харесай

Дъжд от пари за една зодия, любовни драми за друга

На една зодия през днешния ден ще й е необятно към врата. Очакват я финансови приходи. И стига добре да ги възнамерява, близкото бъдеще ще е безоблачно. Не по този начин стоят обаче нещата на любовния фронт за различен представител на зодиака. За него предстоят прочувствени несгоди.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден – 9 ноември 2022 година, вижте дневния си хороскоп, показан от Марица.бг
-->
ОВЕН - През първата половина на деня ще бъде изключително потребно да се разсеете от грижите и да се опитате да възстановите силите си. Може да извършите равносметка на проектите си и да помислите върху новите си хрумвания. Днес е значимо да деянията самообладание, да не сте нервни и да действате рационално.

ТЕЛЕЦ - Началото на деня е положително, както за привършване на остарели задания, по този начин и за захващане с нещо напълно ново. Ще имате повече време, което може да употребявате за събиране на информация. Разбирателството с другите ще бъде елементарно. Следобед несъмнено ще би трябвало да се отпуснете.

БЛИЗНАЦИ - Началото на деня ще е изключително удобно за другарство. Случайна среща ще ви изненада. Ще научите нещо забавно и ще ви предложат помощ, в случай че имате потребност. Пътуванията ще се окажат вълнуващи и няма значение дали са били планувани. Очакват ви приятни запознанства.

РАК - Началото на деня е положително за срещи, както с другари, по този начин и с хора, чиито ползи и занимания са сходни с вашите. Може да се заемете с нещо ново или да се върнете към креативен план, който сте замислили преди доста време. Вероятни са забавни запознанства и необикновени срещи.

ЛЪВ - Страхотен и работлив ден. Ще имате време да извършите повече от плануваното, тъй като събитията ще бъдат извънредно удобни. Ще съумеете сполучливо да завършите планове, за които към този момент са положени доста старания. И старите, и новите другари ще се радват на компанията ви.

ДЕВА - В началото на деня са вероятни дребни недоразумения и злополучни стечения на събитията. Но не би трябвало да изпадате в суматоха, тъй като въздействието на позитивните трендове бързо ще се усили. Много финансови въпроси ще бъдат решени сполучливо. Възможни са парични приходи.

ВЕЗНИ - Денят е подобаващ за другарство. Срещата с познати ще ви ободри, а от диалозите ще получите доста потребна информация. Ще имате опция да присъствате на забавни събития. Една сантиментална среща ще мине повече от вълнуващо, а някои от вас ще бъдат сюрпризирани от обичаните хора.

СКОРПИОН - Сутринта може да бъде мъчно да запазите успокоение. Ще сте напрегнати, а настроението ви може да се трансформира от всяка дреболия. Ако не се поддадете на мимолетни импулси, скоро ще разберете по какъв начин да измененията обстановката към по-добро. Приятели с наслада ще откликнат на необикновените ви оферти.

СТРЕЛЕЦ - Денят дава обещание забавни запознанства, както и срещи, които доста ще ви зарадват. Можете елементарно да се разбирате с тези, които са изцяло разнообразни от вас. Може би ще се сложи началото на другарство или сантиментална история. Ще има забавни диалози и опция да получите потребна информация.

КОЗИРОГ - Началото на деня няма да е уместно за сложни каузи, само че ще бъде удобно за другарство с близки или къси пътувания. Използвайте всяка опция да се откъснете от всекидневието си. Възможно е да ви предложат нещо забавно и ще може да посетите необикновени събития.

ВОДОЛЕЙ - Първата половина на деня не е подобаваща за съществени диалози. Възможно е да има напрегнати моменти даже в общуването с най-близките. Опитайте се да изгладете недоразуменията и да избегнете съществени спорове и взаимни обиди. Ще ви стане ясно по какъв начин да се решат проблемите, които тормозят всички.

РИБИ - Не започвайте деня с сложни неща. Сутринта е доста по-подходяща за приятни действия и релаксираща отмора. Може да се появят необикновени хрумвания. Малко по-късно ще има време да ги приложите, само че към този момент обмислите всичко и решете по какъв начин ще действате. Втората половина на деня ще бъде много натоварена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР