На днешната дата преди 48 години се ражда една от

...
На днешната дата преди 48 години се ражда една от
Коментари Харесай

Айшвария Рай: Индийската перла, която плени целия свят

На днешната дата преди 48 години се ражда една от най-красивите, надарени и изящни боливудски актриси – Айшвария Рай.

Тя е освен кино звезда и една от най-влиятелните персони в Индия, само че и носителка на купата " Мис Свят " 1994 година. Интересно е, че Айшвария в действителност в никакъв случай не е печелила " Мис Индия ", тя отива на състезанието като първа подгласничка, до момента в който фаворитката на страната избира да замине за " Мис Вселена ".

Айшвария се ражда в южно индийския град Мангалор, в семейство на инженер и писателка. Още като тийнейджърка Айшвария се отличава измежду другите с невероятната си хубост, поради която предложенията за кариера във филмовата и стилната промишленост не закъсняват. Тя фактически се занимава с моделство и стартира да се снима в реклами, когато е едвам 9-и клас, само че отхвърля да влезе в света на киното, защото желае да учи архитектура.

Съдбата обаче си е наумила друго и откакто печели " Мис Свят " Айшвария, още веднъж получава предложение от Боливуд, което този път приема. Красавицата прави мощно усещане още с първия си филм " Ирувар " и през 1997 година към този момент е звезда.

Следват редица сполучливи кино превъплъщения, които печелят на Айшвария заслужения статут на най-влиятелната персона в Боливуд. Освен в индийското кино тя се снима и в редица американски и европейски продукции. Според азиатските медии тя е и най-скъпоплатената звезда в индийския шоубизнес. 



Няма по какъв начин да не се означи, че хубавицата се радва на професионален триумф освен в родината си, само че и оттатък нея. Тя е първата индийка поканена да бъде част от журито в Кан – решение, което безспорно е солидно доказателство за поклонение на международния кино хайлайф пред гения на индийската перла.

Айшвария е и първата боливудска звезда, украсявала списание " Rolling Stone ", както и първата, чиято осанка получава такова самопризнание от Западния свят. Списания като " Hello magazine " я слагат преди всичко в класациите си за най-привлекателни дами преди дами като Катрин Зита-Джоунс и Никол Кидман, а Джулия Робъртс я разгласи за най-красивата жена в света.



Признание за хубостта и известността на Айшвария от Запада е и фактът, че тя е определена за дипломат и рекламно лице на марки като Coca Cola и L'Oréal.

Рай се радва на триумф освен в професионалния, само че и в персоналния си живот. От 2007 година тя е щастливо омъжена за своя сътрудник Абхишек Бачан. През 2011 година ражда момиченце от него. Няколко месеца след раждането тя се появи на аления килим с към момента наедряло от бременността тяло. Визията ѝ, или по-скоро това, че не е съумяла бързо да се раздели с непотребните килограми, ѝ навлече рецензия.

Но Айшвария не се впечатли от злостните мнения и просто съобщи, че някои дами се нуждаят от повече време, с цел да влязат във форма. Днес тя наподобява прелестно като че ли в никакъв случай не е раждала, само че хубавицата с пронизващи очи е безапелационна, че с няколко кг от горната страна или без тях една жена би трябвало да е уверена в себе си, тъй като най-големият подарък, който можеш да дадеш на света, е да бъдеш себе си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР