На дискусионен форум в град Сочи миналата седмица Путин говорил

...
На дискусионен форум в град Сочи миналата седмица Путин говорил
Коментари Харесай

Руският рай няма вход

На спорен конгрес в град Сочи предходната седмица Путин приказвал като дервиш: " Агресорът би трябвало да разбере, че наказването ще бъде неизбежно и ще бъде погубен. А ние, като жертви на експанзия, като мъченици, ще отидем в парадайса. А те, те просто ще умрат, даже няма да имат време да се разкаят. "
Някъде срещнах едни думи на лидера на сектата на асасините Хасан и-Сабах, които изумително приличаха на думите на Путин. Но в този момент не мога да ги намеря. Безразборното четене, да ви кажа, е доста нездравословно.
Както и да е. Путин дава обещание на руснаците парадайса. Но съгласно нас бърка господин президентът. Не става по този начин с някакъв нереален парадайс. Трябва да обясниш, че там да вземем за пример „ в пещере каменной нашли источник водки “, а огурците се раждат напряко кисели. Щото парадайс, парадайс, но никой не ще да иде непринудено. Макар че не съм бил руснак и не мога да кажа какво е чувството. Знам, че съществува вярване, че „ Граждане РФ, которые плохо вели себя в этой жизни, след това смерти попадут опять в РФ. “ Което май приказва тъкмо за противоположното на парадайс. Ама то, дето викаше един пич, раят е пъкъл, гледан от другата страна.
Мюсюлманският парадайс е същински мъжки идеал. Там за всеки мохамеданин се грижат по 72 девици и каквото душа му сака... И оргазмът траел (без майтап) по 800 години! (Виж да вземем за пример Мелер, Най-големите неистини в историята, стр. 178)
Обаче истината е, че в самия Коран такива работи не се дават обещание. Там в Сура 56 се споделя: " И ще имат хубавици с огромни очи, сходни на скрити бисери… Сътворихме ги Ние с прелестно сътворяване и отредихме да са девици любещи, връстнички. " В Сура 78-ма: " За богобоязливите има удача, градини и лозя, и с напъпили гърди девствени връстнички, и цялостни стакани… “
Любещи връстнички с очи като бисери, девствени връстнички с напъпили гърди… Точно на това място от Корана ислямът ме загуби дефинитивно и вечно! Ще ме съблазняват с 60-годишни девственици… Айде нема потребност! Знаете ли по какъв начин им викат младите келешчета? „ Пеницилини “. Не знам за какво.
В " Кому на Руси жить хорошо " Некрасов споделя: „ Я рад бы в парадайс, да дверь то где? “
И тоя въпрос и през днешния ден стои неуреден. Руският парадайс е без вход.

Автор: Тони Филипов, доктор, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР