На четвъртия-петия ден от боледуването, ако температурата не мине, симптомите

...
На четвъртия-петия ден от боледуването, ако температурата не мине, симптомите
Коментари Харесай

Смъртоносна Опасност В България! Проф. Кантарджиев Предупреди, Че Ако Ви Се Случи Това, Докато Карате Грипа

" На четвъртия-петия ден от боледуването, в случай че температурата не мине, признаците на болежка и главоболие не престават и се появи някое от затрудненията - по-дълбока кашлица, кърти се, както споделят хората, храчките получават целеникав отенък - стават гнойни, тогава наложително тичайте при доктора, тъй като това очевидно е бактериалната пневмония ", сподели Кантарджиев.

" Имунитетът е понижен и може някоя вирусна зараза да удари човек незабавно след грипа още веднъж. Грипът нормално не повтаря, а против него организмът към този момент си построява имунитет ", добави специалистът. " Хората би трябвало да свикнат да проветряват и да дишат чист въздух. Важно е хората да си поставят ръката пред устата като кашлят ", сподели Кантарджиев.

Той похвали администрацията в Перник, която най-рано пусна учениците в грипна почивка. " Така се прави. Те видяха, че стартира по-бързо да се усилва броя на болните и превантивно оповестиха почивка. Сега там има доста по-малко заболели, тъй като още първоначално взеха ограничения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР