На CES 2024 бяха показани много интересни технологии, включително такива,

...
На CES 2024 бяха показани много интересни технологии, включително такива,
Коментари Харесай

Amazfit изненада всички на CES 2024 с интелигентния пръстен Helio Ring

На CES 2024 бяха показани доста забавни технологии, в това число такива, свързани с изкуствения разсъдък. Но не по-малко забавни бяха и носимите устройства. По време на ревюто Amazfit показа своя първи смарт пръстен Amazfit Helio Ring.

Вече сме виждали премного такива устройства, само че нито едно от тях не получи необятно разпространяване. Samsung има намерение по-подробно да покаже разработките си в тази посока, може би даже на Galaxy Unpacked.

Смарт пръстенът Amazfit Helio Ring е направен от титанова сплав и тежи единствено 3,8 грама. Пръстенът има клас на водоустойчивост 10 ATM, което значи, че може да устоя на потапяне под вода на дълбочина до 100 метра, което е по-добре от множеството носими устройства. Пръстенът Helio се предлага в общоприетите размери 10 и 12.

Той е оборудван с нормалните датчици за мониторинг на здравето, като да вземем за пример датчик за сърдечен темп, SpO2, наблюдаване на напрежението и съня. Смарт пръстенът употребява и логаритъма PeakBeat, който дава данни като VO2 Max, натоварването и резултата от тренировката, което ви разрешава да следите по-ефективно времето за отмора и подготовка. Той поддържа разнообразни режими на извършения и спорт. Amazfit Helio Ring разполага и с вграден датчик за електродермалната интензивност, който мери високите равнища на стрес, дължащи се на потта, отделяна от ръцете.

Пръстенът Amazfit Helio Ring може да се употребява в композиция със съществуващите смарт часовници на Amazfit, което обезпечава усъвършенствана функционалност. Предвиден е абонамент за услугата Zepp Aura AI за отмора и положително здраве. Тя предлага звуци от околната среда, до момента в който спите, както и седмични и месечни доклади за съня.

Според компанията пръстенът Amazfit Helio Ring е особено предопределен за спортистите, които желаят да извлекат оптималната изгода от мониторинга, разбора и рекомендациите за възобновяване, за което свидетелства функционалността на смарт пръстена.

Amazfit не заяви цената на Helio Ring, а единствено показа, че продажбите му ще започват при започване на пролетта на тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР